Валентинки англійською від майбутніх землевпорядників

17 лютого 2021 року

Юність - пора закоханості, мрій та творчих планів, поєднаних з усвідомленням себе частиною певної професійної спільноти ще на адаптативному етапі ознайомлення з особливостями іншомовної терміносистеми певного фаху на першому курсі навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України. Саме тому доречним виявилося проведення виховного заходу «Валентинки англійською від майбутніх землевпорядників» 17.02.2021 р. НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, який був спрямований на творче застосування знання 100 базових іншомовних термінів для студентів зі спеціальності «Геодезія та землеустрій».з нагоди Дня всіх закоханих.

Студенти представили різні листівки на кшталт «Aerospace shooting of my soul shows the congerence of our hearts’meridians- аерокосмічна зйомка моєї душі показує зближення меридіанів наших сердець», «I will be your GPS, I will find you anywhere- Я буду твоїм навігатором та віднайду тебе будь-де», «I‘ll be with you like GNSS will be in connection with the reference station- я буду з тобою, як дрон на радарі», «Our destinies crossed like meridians and parallels - Наші долі перетнулися як меридіани та паралелі», «You are like geodetic drawings to be always with me- ти подібна до геодезичних креслень-завжди зі мною», «Land Planning and Survey are wonderful subjects but they can not compare with you- Землеустрій та геодезія-чудові предмети, але вони не можуть зрівнятися з тобою» тощо.
Також мабуть тільки землевпоряднику буде зрозуміле таке освідчення в коханні як «You are in my GPS 51.96446991 /31.16713905, оскільки воно вказує на геолокацію у формі серця.

Побажамо успіху та натхнення юним представникам технічних та агробіологічних спеціальностей у здійсненні подальших лінгвістичних студій з іноземної мови за професійним спрямуванням, дотичних до реальних комунікативних потреб! 

Доцент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей
Якушко К.Г.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook