Майбутня герпетологиня Катерина Литвиненко: "НУБіП України - це крок на шляху до здійснення моєї мрії"

16 лютого 2021, 9:03

- Розкажіть трішки про себе.
Мене звати Катерина Литвиненко. Я навчаюсь в онлайн школі, живу в Києві.

 

- Чому Ви віддали перевагу навчанню саме в НУБіП України?
Обрала саме НУБіП, оскільки для себе я твердо вирішила пов'язати своє життя із професією лікаря ветеринарної медицини, і це єдиний університет в Києві, в якому готують таких спеціалістів.
- Що стало вирішальним у виборі спеціальності "Ветеринарна медицина"?
Я з дитинства мріяла працювати з тваринами та допомагати їм. Я відвідувала різні курси з ветеринарії, у тому числі КПДЮ. Крім того, маю багато друзів, які вже навчаються на ветеринарному факультеті НУБіП, від яких чула лише позитивні відгуки.
- Катерино, чим Ви займаєтесь поза навчанням? Чи є у Вас хобі, яким Ви пишаєтесь?
Моє найбільше досягнення - це два роки роботи помічником у ветеринарній клініці, де я маю змогу вчитися правильному поводженню із тваринами, набиратися досвіду, спостерігаючи за операціями, та розвиватися у професійному напрямку, отримуючи нові знання. Я тримаю своїх екзотичних тварин, знаю, як забезпечити необхідні умови для їх утримання та догляду за ними, а також вмію правильно з ними поводитися, саме тому в майбутньому я б хотіла займатися герпетологією.
- Про що Ви мрієте?
Паралельно з навчанням я планую продовжувати працювати помічником ветеринарного лікаря, щоб у майбутньому відкрити власну ветеринарну лікарню, яка буде спеціалізуватися на лікуванні екзотичних тварин.

Катерино, бажаємо Вам успіху при складанні ЗНО і з нетерпінням чекаємо в лавах студентів факультету ветеринарної медицини! Разом докладемо всіх зусиль, щоб Ваша мрія про вузьку спеціальність - герпетологію - стала реальністю!

 

Розмову провела асистент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. Скороходька,
Валерія Юстинюк 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook