Завершилися курси підвищення кваліфікації в НУБіП України

14 лютого 2021 року

З 08 до 12 лютого 2021 р. у ВСП «РФК НУБіП України» проходили куси підвищення кваліфікації у формі семінару «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності». Навчання було організовано Навчально-науковим інститутом неперервної освіти і туризму НУБіП України і проходило в онлайн режимі.

Про освіту дорослих щодо реалізації освітніх програм в системі неперервної освіти мову вела Кулаєць Марія Михайлівна, к. е. н., професор ННІ неперервної освіти і туризму.

До освітнього процесу були залучені найкращі науковці не тільки Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму а й інших кафедр НУБіП України. Було прочитано лекції слухачам курсів з найбільш актуальних питань сучасності:

Про навчально-методичне забезпечення сучасного освітнього процесу проінформувала слухачів Кліх Лариса Володимирівна, д. пед. н., начальник навчально-методичного відділу.

«Інноваційні процеси в стимулюванні освітянських змін» – це тема доповіді Витвицької Ольги Данилівни, д. е. н., професора, завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності.

Цікавими були доповіді і інших науковців:

«Інформаційно-комунікаційні технології в начальному процесі сучасного ЗВО». Касаткін Дмитро Юрійович, к. пед. н., доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж;

«Ціннісні орієнтації сучасної молоді». Сопівник Ірина Віталіївна, д. пед. н., доцент, кафедри соціальної роботи та реабілітації;

«Психологія «успіху»». Шмаргун Віталій Миколайович, д. психол. н., професор завідувач кафедри психології;

«Педагогічний конфлікт: структура, сфера, методи, динаміка». Омельченко Людмила Миколаївна, к. пед. н., доцент кафедри психології;

«Сучасні тенденції розвитку офіційно-ділового та наукового стилів мови». Харченко Світлана Василівна,д.філ.н., доцент кафедри журналістики та мовної комунікації;

«Виховання особистості майбутніх фахівців у процесі професійної підготовки». Сопівник Руслан Васильович, д. пед. н., доцент, зав. кафедри педагогіки.

Про освітнє середовище як невід'ємну умову інклюзивної освіти, про обдарованих студентів в інклюзивному освітньому середовищі закладів вищої освіти, студентів з особливими освітніми потребами в інклюзивному освітньому середовищі мову зі слухачами курсів підвищення кваліфікації вела Демченко Ірина Іванівна, д. пед. н., професор кафедри соціальної роботи та реабілітації.

Зазимко Оксана Володимирівна, к. т. н., начальник навчального відділу НУБіП України, проінформувала слухачів курсів про систему забезпечення якості освіти у ЗВО.

Навчання завершилося написанням слухачами випускних робіт, в яких вони розкрили власний досвід використання інновацій під час викладання своїх дисциплін для здобувачів освіти ВСП «РФК НУБіП України». Всі слухачі курсів підвищення кваліфікації у кількості 62 особи отримають свідоцтва.

Людмила Балдич, методист коледжу 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook