Ректорат: контролюємо освітній процес, готуємося до зниження температури, посилюємо профорієнтацію

15 лютого 2021 року
     15 лютого 2021 року відбулося традиційне засідання ректорату, присвячене плануванню роботи адміністрації на поточний тиждень, підвищенню якості навчального процесу, санітарно-епідеміологічній ситуації та іншим актуальним питанням діяльності університету.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про збільшення кількості слухачів підготовчого відділення та учасників олімпіади для вступу, хоча очікувані показники ще не досягнуті. Тому потрібно кожному члену колективу активно включитися в цей процес, оскільки від цього напряму залежить його подальше працевлаштування. Постійно працює Оперативний штаб з протидії розповсюдженню гострих респіраторних вірусних інфекцій, який систематично проводить свої засідання та контролює дотримання карантинних вимог. Цього тижня в університеті проходитиме акредитація двох освітніх програм, а сьогодні відбудеться засідання оргкомітету з проведення змагань на кращу інтелектуальну групу.

     Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на дорученнях і завданнях ректора Станіслава Ніколаєнка, контролі їх виконання. Також повідомила проект порядку денного засідання вченої ради – планується розглянути фінансовий звіт діяльності університету в 2020 році, заслухати наукову доповідь професора Віталія Нєдосєкова.

     Голова Студентської організації Дмитро Кушпій проінформував про участь у заходах, організованих студентським самоврядуванням та громадськими організаціями, підготовку документів на затвердження вченою радою щодо фінансування діяльності студорганізації.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про засідання ради Європейської асоціації університетів наук про життя та її рішення щодо проведення форуму ректорів в цьому році в травні в онлайн режимі. Сьогодні стартує міжнародна програма стажування, в якій беруть участь більше ста науково-педагогічних працівників університету і реалізується в партнерстві з Латвійським університетом наук про життя та технологій.

     Проректор з навчально-науково-виробничої діяльності та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про ремонтні роботи в навчальних корпусах 4 та 5, гуртожитках.

 

  

     Підбиваючи підсумки, перший проректор Ігор Ібатуллін озвучив доручення ректора Станіслава Ніколаєнка. Валерію Іщенку – у зв’язку з погіршенням погодних умов забезпечити дотримання температурного режиму в навчальних корпусах та гуртожитках відповідно до діючих санітарних норм, протягом тижня проводити посилений температурний моніторинг, розробити та затвердити на технічній раді, ректораті план заходів з реалізації програми енергозбереження на 2021 рік з врахуванням здорожчання енергоресурсів, зокрема електричної енергії вдвічі з 1 квітня, продовжити ремонтні роботи та прибирання снігу на території університету. Сергію Кваші – сформувати планові показники набору абітурієнтів з числа випускників коледжів-відокремлених підрозділів. Ігорю Ібатулліну – провести підготовку до весняних польових робіт в навчально-дослідних господарствах, організувати закупівлю необхідних насіння, добрив, засобів захисту рослин. Вадиму Ткачуку – сформувати план державних закупівель на 2021 рік, довести для реалізації фінансовий план діяльності госпрозрахункових підрозділів, здійснити вибіркову перевірку інвентаризації.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook