День відкритих дверей кафедри фінансів

15 лютого 2021 року
     13 лютого 2021 року на кафедрі фінансів відбувся онлайн День відкритих дверей з використання платформи Zoom. Модератором даного заходу була завідувач кафедри фінансів Давиденко Надія, яка зазначила, що до даного заходу долучилося близько 90 випускників шкіл та коледжів з різних частин України. Зокрема, це були учні з Чернігівської, Вінницької, Полтавської, Херсонської, Черкаської та Київської області. Надія Миколаївна представила учасників безпосередньо від університету.

     З вітальним словом до учасників звернувся декан економічного факультету Діброва Анатолій, який розповів майбутнім абітурієнтам про переваги навчання на економічному факультеті, саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Розповів про славетну історію нашого вишу та видатних його випускників, наголосивши на тісній співпраці з іншими вузами, зарубіжними партнерами та про співпрацю з радою роботодавців.

     Директор ННЦ міжнародної діяльності, доцент кафедри фінансів Лабенко Олександр розповів майбутнім абітурієнтам про широкі можливості, які відкриває наш університет, щодо закордонного навчання та практики. Розповів про програми, які на даний час є в університеті, щодо відбору студентів за кордон.

     Про цьогорічні умови вступу розповіла голова фахової комісії зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», доцент кафедри фінансів Олійник Лариса. Вона розповіла про кількість ліцензійних місць на спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» та кількість бюджетних місць для випускників коледжів, розповіла про структуру екзаменаційного білету, звернула увагу абітурієнтів на те, де можна отримати інформацію про завдання до фахового іспиту.

 

     Давиденко Надія розповіла учням про професію фінансиста, можливості майбутнього працевлаштування, можливість навчання в англомовних групах та цікаве студентське дозвілля. Вона звернула увагу абітурієнтів, що починаючи з цього року кафедра буде здійснювати підготовку за двома освітніми програмами «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Корпоративні фінанси».
     На завершення зустрічі майбутні абітурієнти мали можливість поставити запитання, які їх цікавлять. Зокрема, щодо можливості навчання на військовій кафедрі? Терміни вступної компанії 2021 року? Про навчання в англомовних групах? Про вартість навчання і проживання в гуртожитку? Та багато інших цікавих та актуальних питань, на які вони отримали вичерпні відповіді.

     І на завершення, Надія Миколаївна побажала всім успіхів та високих балів при здачі ЗНО, а також висловила сподівання зустрітися з майбутніми абітурієнтами 1 вересня в стінах нашого університету.

Сергій Онишко,
доцент кафедри фінансів
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook