Відбулося чергове засіданння педагогічної ради коледжу

11 лютого 2021 року

11.02.21 відбулося засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський фаховий  коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України". Питання порядку денного засідання педагогічної ради:

1. Про хід виконання рішень попередніх педрад. Інформує: Т. Кристопчук, секретар педагогічної ради.

2. Про підсумки діяльності колективу коледжу за період з 16.12.2020 до 11.02.2021. Доповідає: Я. Корсун, директор коледжу.

3. Про підсумки успішності студентів коледжу у І семестрі 2020-2021 н. р. Доповідає: В. Царук, заступник директора з навчальної роботи.

4. Адаптація студентів нового набору до освітнього процесу в коледжі. Доповідає: В. Гуменюк, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки.

5. Профорієнтаційна робота – запорука успішного майбутнього ВСП «РФК НУБіП України». Доповідає: О. Качановський, відповідальний  секретар приймальної комісії. Готують: члени приймальної комісії, завідувачі відділень.

6. Посадовий оклад за новою тарифною сіткою. Доповідає: О. Кучерук, заступник головного бухгалтера.

7. Про акредитацію освітньої програми «Будівництво та цивільна інженерія» ОС «Бакалавр». Доповідає: Т. Сасовський, гарант освітньої програми «Будівництво та цивільна інженерія».

8. Різне.

8.1. Про стипендіальне забезпечення. Доповідає: О. Талімончук, заступник директора з виховної роботи.

8.2. Недержавне пенсійне забезпечення і шляхи його вирішення. Доповідає: А. Момотюк, регіональний директор «МетЛайф».

8.3. Про преміювання працівників. Доповідає: В. Царук, заступник директора з навчальної роботи.

Корсун Я., директор коледжу, доповів про підсумки діяльності колективу коледжу за період з 16.12.2020 до 11.02.202. Зверталась увага на те, що у 2020 році укладено договори про співпрацю та надання матеріально-технічної бази у користування для коледжу з такими підприємствами, як:  приватне акціонерне товариство «Рівнебуд»; «Орбіта будпроект», «Рівнестандартметрологія». У 2020 році проведеного реорганізацію і створено студентське містечко за погодженням з адміністрацією НУБіП України. 21.01.21 відбувся семінар-навчання з обміну досвідом керівників факультетів, інститутів, відокремлених структурних підрозділів.

Царук В., заступник директора з навчальної роботи, доповів про підсумки успішності студентів коледжу у І семестрі 2020-2021 н. р.

Гуменюк В., завідувач відділення загальноосвітньої підготовки, доповів про адаптацію студентів нового набору до освітнього процесу в коледжі. Визначено основні завдання щодо сприяння адаптації першокурсників до професійного освітнього середовища коледжу, зокрема, підготовка першокурсників до нових умов навчання; встановлення і підтримка соціального статусу першокурсників у новому колективі.

Качановський О., відповідальний  секретар приймальної комісії, інформував про профорієнтаційну роботу  як запоруку успішного майбутнього ВСП «РФК НУБіП України».

Кучерук О., заступник головного бухгалтера, ознайомила з  посадовим окладом за новою тарифною сіткою.

 Сасовський  Т., гарант освітньої програми «Будівництво та цивільна інженерія», проінформував про акредитацію освітньої програми «Будівництво та цивільна інженерія» ОС «Бакалавр». Зазначалося, що Національне агентство, видало наказ про призначення експертної групи. Визначено термін роботи експертної групи в навчальному закладі – з 1 до 3 лютого 2021 року. Проведено 11 зустрічей з учасниками освітнього процесу в тому числі фінальний брифінг з адміністрацією коледжу. Акцентовано на висновках: водопостачання і водовідведення необхідно додати в обов’язкові дисципліни; розширити перелік вибіркових дисциплін; активізувати студентську наукову роботу; забезпечити написання статей у фахових виданнях по  кожній навчальній дисципліні. Виступили: Талімончук О., заступник директора з виховної роботи, про стипендіальне забезпечення. Зазначалося, що ліміт стипендіатів за результатами першого семестрового контролю 2020-21 н.р. відповідно до педагогічної ради, було встановлено 45%. Але у зв’язку із недостатнім фінансуванням стипендіального фонду ліміт стипендіатів зменшено до 42%. Станом на 01.01.21 у коледжі навчалося 1062 студенти за державним замовленням ( у 2020 році – 947). Всього за результатами першого семестрового контролю призначено 431 академічна стипендія (40,6%) у 2020 р. – 396, на 115 більше.  Момотюк А., регіональний директор «МетЛайф», про недержавне пенсійне забезпечення і шляхи його вирішення.  Царук В., заступник директора з навчальної роботи, про преміювання працівників. Зверталась увага на лист НУБіП України №С_12 від 05.02.21, у якому вказано, що керівникам необхідно чітко і конкретно вказувати обґрунтування для надання премій, розкривати точні підстави для преміювання, не допускати необґрунтованих посилань на роботу з ненормованим графіком, особистісні якості працівника. Наголошувалося на неухильному дотриманні нормативних вимог щодо преміювання працівників закладу.

УХВАЛИЛИ:

  1. Підготувати інформаційно-рекламні матеріали для проведення профорієнтаційної роботи.

Відповідальний: Качановський О.І., відповідальний секретар приймальної комісії

Термін виконання: до 01 березня 2021 року.

  1. Розробити програми вступних випробувань.

Відповідальні: голови циклових комісій

Термін виконання: до 01 березня 2021 року.

  1. Провести профорієнтаційну роботу серед учнів вищих професійних училищ області.

Відповідальні: Завідувачі відділеннями, Качановський О.І., відповідальний секретар приймальної комісії.

Термін виконання: до 01 травня 2021 року.

  1. Провести профорієнтаційну роботу серед учнів ЗОШ області та м. Рівне.

Відповідальні: Завідувачі відділеннями, Качановський О.І., відповідальний секретар приймальної комісії.

Термін виконання: до 01 червня 2021 року.

  1. Організувати проведення Дня відкритих дверей у коледжі.

Відповідальні: Царук В.Ю., заступник директора з навчальної роботи, Качановський О.І., відповідальний секретар приймальної комісії.

Термін виконання: до 01 травня 2021 року.

  1. Продовжити роботу над проходженням акредитаційної експертизи освітньо професійної програми «Будівництво та цивільна інженерія».

Відповідальні: Сасовський Т.А. гарант освітньої програми, Люльчик В.О. завідувач технічного відділення.

  1. Забезпечити врахування пропозицій експертної групи в процесі вдосконалення діючої освітньо-професійної програми «Будівництво та цивільна інженерія» до затвердження державного стандарту вищої освіти зі спеціальності.

Відповідальні: Сафонов Г.І., голова проектної групи, Сасовський Т.А., гарант ОП, Чорна І.В. член проектної групи.

  1. Взяти до уваги інформацію про стипендіальне забезпечення студентів за результатами першого семестрового контролю 2020-2021 навчального року.
  2. Продовжити роботу щодо адаптації студентів першого курсу до навчання в коледжі.

Відповідальні: Гуменюк В. Д., завідувач загальноосвітнього відділення, Кристопчук Т.Є., Тригубець Л.Р., голови циклових комісій.

Термін виконання: впродовж навчального року.

  1. Провести повторне анкетування студентів для порівняння результатів початку І та кінця ІІ семестру 2020-2021 навчального року.

Відповідальний: Гуменюк В. Д., завідувач загальноосвітнього відділення. Термін виконання: до 30.06.2021.

  1. Завершити реєстрацію студентів на участь у ЗНО у відповідні терміни. Відповідальні: Гуменюк В.Д., відповідальний за ЗНО, Гулюк С. І., Люльчик В. О., Мартинова І. М., Якимчук І. О., завідувачі відділень, куратори груп. Термін виконання: до 01.03.2021.
  2. Забезпечити відправку комплекту реєстраційних документів у Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти.

Відповідальний: Гуменюк В.Д., завідувач відділення загальноосвітньої підготовки.

Термін виконання: до  05.03.2021.

  1. Посилити контроль за відвідуванням навчальних занять студентами на ОС «Бакалавр».

Відповідальні: Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, завідувачі відділень.

  1. Обговорити результати успішності та відвідування студентів за І семестр 2020-2021 навчального року на зборах відділень за участі представників адміністрації.

Відповідальні: Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, завідувачі відділень. Термін виконання: до 01.03.2021.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook