Гравчиням студентської жіночої збірної команди НУБіП України з баскетболу присвоєно спортивні розряди кандидатів у майстри спорту України

11 лютого 2021 року
     Наша студентська жіноча збірна команда постійно тренується і бере участь у багатьох змаганнях з баскетболу. Майже кожного тижня дівчата мають по дві гри в чемпіонаті України.

     Так на початку поточного тижня 8 та 9 лютого збірна побувала у м. Полтава, де мала дві зустрічі з місцевою командою у рамках чемпіонату України вищої ліги. На жаль перша гра нашій команді не вдалася і вона поступилася супернику з рахунком 94:102, але, однак, змогла реабілітуватися у другому поєдинку і вибороти перемогу з рахунком 84:52.
     Звичайно такий щільний графік виснажує наших дівчат, але дає можливість набувати ігрового досвіду і покращувати свою майстерність із року в рік. Так минулого сезону збірній НУБіП України вдалося потрапити до фіналу чотирьох Кубку України з баскетболу, де вона поступилися лише команді з Рівного, яка в подальшому стала Володарем Кубку. Також за результатами Чемпіонату України дівчата вибороти друге місце. Такі досягнення нашої команди дали змогу присвоїти гравчиням збірної НУБіП України спортивних розрядів кандидатів у майстри спорту України з баскетболу.

     Спортивний розряд «Кандидат у майстри спорту України з баскетболу» отримали: Анна Мартиненко, Ліза Кушнір, Катерина Костенко, Надія Янова (гуманітарно-педагогічний ф-т), Анна Онопрійчук (ф-т тваринництва і водних біоресурсів) та минулорічна випускниця факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК, яка отримала «червоний» диплом – Яна Митник.

Вітаємо наших збірниць та їх тренера Євтушенко Ірину Михайлівну з отриманою відзнакою!


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook