Ольга Якубчак: «Представницькі функції гаранта освітньо-наукової програми - престиж спеціальності і рейтинг університету!»

11 лютого 2021 року
     Підготовка кадрів вищої кваліфікації, а саме докторів філософії за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза", передбачає не лише забезпечення якості освітнього процесу, але й популяризацію цієї спеціальності, яка покладається на гаранта освітньо-наукової програми. Адже відомо, що вибір наукового керівника та освітньо-наукової програми здобувачами освітньо-наукового ступеня базується на його авторитеті, наукових здобутках, досягненнях наукової школи. Тому гарант повинен бути затребуваним висококваліфікованим фахівцем у освітньому процесі, а також авторитетним консультантом, експертом та практиком у виробничих питаннях. 

     Гарантом освітньо-наукової програми 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза", яка відкрита в НУБіП України на факультеті ветеринарної медицини в 2016 році, є доктор ветеринарних наук, професор кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. Скороходька Якубчак Ольга Миколаївна. Ольга Миколаївна є визнаним фахівцем з безпечності і якості харчових продуктів і її виступи на телебаченні вже стали традиційними як для простих громадян, так і для фахівців з питань гігієни харчових продуктів та науковців, оскільки вони торкаються нагальних проблем, що потребують науково обгрунтованого підходу. Якраз деяким проблемам безпечності та якості харчових продуктів і присвячено ці телепередачі. 

Разом з Ольгою Якубчак бажаємо смачних, безпечних і якісних харчових продуктів на вашому столі.

Професор Лариса Шевченко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook