Організаційно-виховна година зі студентами 1 курсу 12 групи

11 лютого 2021 року

Студенти факультету ветеринарної медицини 12 групи 1 курсу приступили до очного навчання цього тижня майже у 100% складі. Після складання екзаменаційної сесії та зимових канікул вперше у 2021 році зібралися на організаційну годину де підвели підсумки навчання в першому семестрі.

У дискусії з різних питань було в котрий раз перевірено стан здоров’я студентів, на сьогодні всі учасники освітнього процесу здорові на 100%, але за період пандемії 2 студентів перехворіли короновірусом в легкій формі, про що було повідомлено штаб та студентами отримано матеріальну допомогу після оформлення відповідних документів. Так, після першої сесії маємо наступні результати:
- один студент забрав документи за власним бажанням;
- 10 студентів у групі отримують стипендію;
- 3 студенти із групи отримують підвищену стипендію;
- один студент приймає активну участь в роботі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс»;
- 5 студетів із групи мають заборгованість за різними предметами, але всі боржники до заліків та іспитів допущені за другою відомістю.

Організаційна година зі студентами була проведена на території ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» з дотриманням всіх санітарних норм. Студенти організовано приступили до аудиторних занять і відмітили, що очне навчання краще ніж дистанційне.

 

В’ячеслав Соломон, наставник 1 курсу 12 групи,
доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф А.К. Скороходька

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook