День відкритих дверей у Немішаєвському коледжі

9 лютого 2021 року
     ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів.

     Гамірливій юрбі абітурієнтів хочеться якомога більше дізнатися про навчальний заклад, до якого вони вступатимуть. Питань завжди багато: і що криється за назвою навчального закладу, і хто навчає студентів, яку професію можна отримати і де працевлаштовуються випускники… Хочеться дізнатися не з довідкового буклету, а почути відповідь безпосередньо з уст викладачів, фахівців.

     Гостей зустрічали мелодійними українськими піснями учасники студентської вокальної студії «Зорецвіт». Після реєстрації майбутні абітурієнти розійшлися по відділеннях, на які хочуть вступати і вже там отримали всі відповіді на свої питання.

     Директор коледжу Володимир Альохін в онлайн-форматі розповів про досягнення та успіхи коледжу. Відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Литвинчук деталізувала умови вступу до коледжу в 2021 році, програми підготовки, переваги навчання у закладі освіти.

     По завершенні відбулася екскурсія коледжем. Майбутні абітурієнти на власні очі побачили навчальні аудиторії, сучасні комп’ютерні класи та лабораторії, кабінети й майстерні, спортивну залу, завітали до бібліотеки, яка є інформаційним, інтелектуальним і духовним центром коледжу.

     Абітурієнти та їх батьки переконалися, що бути студентом відокремленого структурного підрозділу «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» – престижно, відповідально і справді круто!

Чекаємо на Вас, шановні абітурієнти!

Олена Кищук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook