Відбулися збори СО ФВМ

7 лютого 2021 року

У п’ятницю, 5 лютого, відбулися збори голів секторів Студентської організації ФВМ. Були присутніми голова СО Сизоненко Анастасія, яка і була основним доповідачем та модератором зібрання, Красновид Ольга, секретар СО, голова наукового сектору та керівниця літературної студії «Фенікс», Мельник Ірина, голова соціального сектору, Тюфанова Іванна, голова медіасектору і Грабчева Юлія, голова культурно-масового сектору. З представниками інших секторів питання узгоджувалися в Zoom-конференції.


В процесі зборів було узгоджено план роботи СО факультету на лютий, обговорено і затверджено план проведення всіх культурно-масових, інтелектуальних заходів та конкурсів в умовах пандемії та дотримання карантинних вимог.

Також затвердили проект букросингу на факультеті та порядок проведення заходів до Дня закоханих, взяли до реалізації новий формат ведення соціальних мереж СО, зокрема і роботу кожного з секторів в Інтернет-просторах. То ж чекайте на нові цікаві та актуальні челенджі, акції, конкурси та заходи від СО.

Медіасектор СО ФВМ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook