Студенти і викладачі кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології з радістю та оптимізмом розпочали новий семестр!

3 лютого 2021, 12:00

На кафедрі епізоотології, мікробіології і вірусології розпочався весняний навчальний семестр! Викладачі і студенти знову повернулися до навчання! Зокрема, вже другий день тривають лабораторні заняття з ветеринарної вірусології з використанням платформи Cisco Webex та навчально-інформаційного порталу НУБіП України Elearn. Перед початком другого семестру 2020-2021 навчального року для вивчення дисципліни "Ветеринарна вірусологія" студентів було зараховано на навчально-інформаційний портал Elearn, також створено посилання на проведення онлайн-лекцій, які є одним з елементів дистанційного навчання і підлягають постійному моніторингу.

Доцентом кафедри Мартинюком Олександром Григоровичем ознайомлено студентів із робочою програмою курсу, узгоджено організаційні питання та розклад проведення занять у весняному семестрі. Представлено студентам основну навчальну літературу, яку вони можуть використовувати при вивченні дисципліни. Значну увагу студентів було акцентовано на виконанні лабораторних робіт на навчальному порталі Elearn.

Завідувач кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології,
к.вет.н., доцент Володимир Мельник

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook