Міжнародний день пам’яті жертв голокосту

28 січня 2021 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

27 січня 2021 р. відзначався Міжнародний день пам’яті жертв голокосту.

Темою зустрічі старшого викладача кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Анни Сальнікової зі студентами 3 групи 1 курсу спеціальності Екологія, проведеної 28.01.2021 року було вшанування Міжнародного дня пам’яті жертв голокосту. Цей день запроваджено рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 1листопада 2005 року (Резолюція № 60/7). Відзначається щорічно 27 січня

Під час зустрічі ми згадали історичні події, що передували цьому жахливому явищу яке відбулося під час Другої світової війни. Вшанували пам'ять усіх жертв цих подій. Студенти, які долучилися до заходу взяли участь в обговоренні значення цієї події у формуванні сучасного толерантного підходу до співжиття людей різних національностей, кольору шкіри та релігійних переконань. Важливим є розуміння молодим поколінням необхідності вчитись на помилках минулого і зробити все що в наших силах, щоб у майбутньому цього більше ніколи не повторилось.

Зустріч була цікавою, хоча з гірким присмаком жалю за мільйони втрачених людських життів, з затаєною радістю, що ми на власні очі цього не бачили та надією, що і не побачимо.

Обговорено наступні зустрічі, які обов’язково ще будуть відбуватися під час навчання у весняному семестрі 2021 року.

 

 

Анна Сальнікова, куратор групи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook