Відбулась нарада завідувачів кафедр НУБіП України

28 січня 2021 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

 

Сьогодні, 28 січня 2021 р. співробітники кафедри, а саме завідувач кафедри доц. Вальчук О.А., доц. Лакатош В.М. та асистент Масалович Ю.С. брали участь у онлайн нараді завідувачів кафедр НУБіП України.

Із вступним словом до присутніх звернувся ректор університету професор Ніколаєнко С.М., який окреслив сьогодення і реалії, в яких університет працюватиме у 2021 році, обговорив результати анонімного анкетування завідувачів кафедр та ін.

Перед учасниками виступив заступник міністра освіти і науки України Вітренко Андрій Олександрович, який розповів про актуальні питання вищої освіти в Україні та шляхи їх вирішення. Він запропонував  університету подати свої пропозиції щодо покращення освіти до МОН для їх подальшого врахування.

Заступник голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Бутенко Андрій Петрович зробив доповідь на тему «Про особливості акредитації освітньо-наукових програм», в якій звернув увагу на ті недоліки, яких допускаються ЗВО при проведенні акредитації своїх програм, а також підкреслив важливість якісної підготовки програм для третього рівня вищої освіти - докторів філософії.

Проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України Кваша С.М. доповів про заходи з організації освітнього процесу в другому семестрі 2020-2021 н.р., а перший проректор НУБіП України Ібатуллін І.І. – про завдання кафедр з провадження наукової діяльності у 2021 р.

У своїй доповіді керівник центру дистанційних технологій навчання НУБіП України Мокрієв М.В. зробив аналіз використання навчально-інформаційного порталу в забезпеченні освітнього процесу і запропонував учасникам зібрання звертатись у випадку труднощів до Центру дистанційних технологій.

На нараді також виступили завідувачі деяких кафедр університету.

Підсумки наради підвів ректор університету Ніколаєнко С.М.

Отже, учасники заходу отримали актуальну і важливу інформацію з основних питань роботи університету і розвитку освіти України у 2021 році та зможуть внести корективи у діяльність своїх підрозділів.

Доц. Лакатош В.М.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook