Перемога студентської жіночої збірної НУБіП України з баскетболу у першій грі другого кола змагань чемпіонату України

19 січня 2021, 15:05

Розпочалося друге коло змагань у вищій лізі Чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд сезону 2020-2021. Наша збірна завітала до міста Дніпро, де 13 та 14 січня зіграла з командою Дніпро-СДЮСШОР№5-ДФКС.

     Треба сказати, що збірна НУБіП України вирушила до Дніпра обмеженим складом – всього 8 дівчат, адже декілька ключових гравців отримали травми у попередньому колі і не змогли відновитися. Та ще одною вимогою карантинних заходів стало здавання тесту на наявність антитіл до COVID-19, який не всі змогли здати. Тож поєдинок був досить складним для нашої команди. Після тривалої і виснажливої подорожі у першій чверті гри нашим гравчиням погано вдавалося налаштуватися на гру. Тож першу чверть збірна НУБіП України віддала суперникові, програючи 7 очок. Та у другій чверті, вже прилаштувавшись до гри команди з Дніпра нашим дівчатам вдалося не тільки зменшити розрив у рахунку, а і збільшити перевагу на одне очко. Третя чверть була мало результативною. Відчувалася втома і напруженість як однієї команди так і іншої, і вже на кінець третьої чверті збірна НУБіП України поступалася одним очком. Все мало вирішитися в останній частині гри. Хід поєдинку був досить напруженим, якщо наші дівчата відривалися вперед на декілька очок, то команда суперників відразу наздоганяла. Кількість помилок з обох боків була досить значною, але більш результативною виявилася збірна НУБіП України і матч завершився з рахунком 59:54 на нашу користь.

  

     У другому поєдинку малюнок гри практично не змінився. Але дівчатам вдалося вибороти перемогу з рахунком 76:71 і записати до свого активу 4 очки.

  

Вітаємо студентську жіночу збірну НУБіП України з баскетболу з вдалим виступом!

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

 


 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook