Підсумки І навчального семестру для студентів 1 курсу 12 групи факультету ветеринарної медицини

5 січня 2021 року

Проведено підсумки навчання для студентів 1 курсу 12 групи факультету ветеринарної медицини 

Протягом І семестру 12 група факультету ветеринарної медицини проявила себе як повноцінний член нашої університетської родини. Після успішного поселення до студентського гуртожитку та облаштування в ньому студенти розпочали нове життя в НУБіП України.
Навчальний рік розпочався з урочистого прийняття присяги першокурсника 21.09.2020 р., де були присутні всі 28 студентів нашої групи. В цей же св’ятковий день було проведено екскурсію територією НУБіП України де ознайомили студентів з розташуванням навчальних корпусів, студентського скверу, стадіону та ботанічного саду. В цей же День було проведене ознайомлення з 12 навчальним корпусом та його структурними підрозділами.
У жовтні студенти 12 групи окрім навчального процесу поступово звикали до повноцінного студентського життя:

  •  Брали участь у спортивних змаганнях з волейболу на рівні гуртожитків, а також на рівні країни (зайняли 2 місце) (Деркач А.Ю., Харченко В.Р.).
  • Долучилися до благодійної акції для допомоги притулку «Best Friends» (Гриценко О.С., Панченко О.О., Прокопчук В.В., Хлестун Р.І. та інші).
  • Увійшли до складу хору «Колос» (Герасимчук М.А., Гнатенко Л.С., Ковіня І.О., Зубок Б.В., Удод А.В.).
  • Мешканці гуртожитку активно займалися облаштуванням своїх кімнат та гуртожитку загалом для свого подальшого проживання в умовах пандемії COVID-19.
  • Вся група, без виключення, брала активну участь в організації «Дебюту першокурсника - 2020», де гідно представили свою групу.
  • Студентка 12 групи Яринчина Д.П. стала учасником Літературної студії «Фенікс»

Після вимушеного переходу закладу на дистанційне навчання студенти групи протягом листопада - грудня долучалися до різноманітних онлайн-заходів, які проводив університет і клуби за інтересами («челенджі», вікторни, конкурси, вебінари, конференції, тощо). Серед активних учасників слід відмітити Гнатенко Л.С., Гриценко О.С., Кондрацького М.К., Коріняк Д.Д., Скороход В.Ю. Яринчину Д.П.
Крім того вся група вступила до наукового гуртка «Вода».
Студентку Коріняк Д.Д. було офіційно призначено старостою 3 поверху в гуртожитку № 6.

Успішною група виявилася і в навчанні: за результатами підсумкової сесії 10 студентів отримуватимуть академічну стипендію (серед них 3 особи у підвищеному розмірі). Проте, на жаль, для деяких дистанційне навчання виявилося важким, тому вони будуть доздавати сесію. Як видно з розподілу балів загального рейтингу студентів, який включає в себе рейтинг з навчальної роботи і додаткові бали, які отримують студенти за різні види діяльності протягом семестру, 79% студентів успішно склали екзаменаційну сесію і приймали активну участь у житті факультету та університету.
Один студент Галицький Едуард Юрійович виявив бажання припинити навчання за власним бажанням.

Куратор групи, В'ячеслав Соломон


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook