10 група 1 курсу вітає всіх з прийдешніми Новорічними святами

28 грудня 2020 року

Нарешті закінчився цей нелегкий період складання зимової екзаменаційної сесії і настав час насолодитися Різдвяними та Новорічними святами, провести час із рідними та близькими, відчути дух Різдва та загадати заповітні бажання під бій курантів.
Рік, що минає, був незвичайним, сповненим випробувань та переживань, але ми гідно все подолали. Попри те, що дистанційна освіта змусила нас опанувати новітні технології і об’єднала нас у віртуальному просторі, надзвичайно не вистачало живого спілкування. Тому, сподіваємось, що в наступному році у нас буде більше можливостей для зустрічей із нашими однокурсниками та викладачами.
Дякуємо нашому куратору – Юстинюк Валерії Євгеніївні, яка організувала зустріч нашої групи і символічне святкування завершення зимової екзаменаційної сесії у Зимовій Країні на ВДНГ, де ми активно провели час на свіжому повітрі, відвідавши ковзанку та гірки. Було надзвичайно приємно зібратися та провести час всім разом.

Користуючись нагодою, 10 група 1 курсу вітає всіх із прийдешніми святами та бажає міцного здоров’я, родинного затишку та здійснення найзаповітніших мрій!

Віримо, що Новий 2021 рік буде яскравим, як спалахи феєрверків, красивим, як прикрашена ялинка, веселим, як сам Новий рік! Нехай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди зігріває любов!

 

Яна Харченко
Староста 10 групи 1 курсу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook