Підсумки наукової роботи гуртківців у першому семестрі 2020 року

28 грудня 2020 року

 

          Закінчується 2020 навчальний рік. Він був складним, але ми впоралися і маємо чим пишатися.

Впродовж семестру гуртківці активно долучалися до семінарів та конференцій, були слухачами гостьових лекцій.

Зокрема, у жовтні 2020 року, Веремій Яна та Альона Моргун прийняли участь у круглому столі, який відбувався за організацією Національного університету біоресурсів і природокористування України та Асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України на тему: «Подолання бар’єрів та викликів формування та реалізації лідерського потенціалу молоді у громадах».

У листопаді 2020 року гуртківці стали активними учасниками 74–ї студентської  науково-практичної конференції «Фінансове забезпечення розвитку аграрної сфери України».

Також, члени наукового гуртка в кінці листопада стали слухачами організованих кафедрою фінансів  гостьових лекцій висококваліфікованих фінансистів – практиків.

24 грудня 2020 року наші молоді науковці прийняли участь у першому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Волков Андрій досліджував вплив зовнішнього боргу на фінансову безпеку держави, Бондар Діана у своїй роботі представила пріоритетні напрямки виконання видаткової частини місцевих бюджетів України, а Кульпач Христина в основу дослідження поклала розрахунок варіантів оптимізації структури капіталу підприємства.

На онлайн–засіданні, 22 грудня 2020 року, члени гуртка разом з керівником, Мрачковською Надією Костянтинівною, підвели підсумки наукової роботи, та визначили завдання на наступний семестр.

Онлайн–засідання не передало того настрою, який відчуває кожен з нас в навчальній аудиторії. Тому ми побажали один одному теплої зустрічі у стінах рідного 10-го корпусу у наступному році.

 

Бережіть себе, залишайтеся вдома!

 

Андрій Волков,

секретар гуртка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook