На факультеті ветеринарної медицини відбувся випуск магістрів

28 грудня 2020 року
     У зв’язку з оголошенням карантину та з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції, навіть такі важливі події в житті кожної людини, як отримання диплома про вищу освіту, мусимо проводити з дотриманням всіх протиепідемічних заходів та соціальної дистанції. Цьогорічні випускники магістратури по-особливому навчалися, захищали магістерські роботи і також отримували свої дипломи. Не зважаючи на такі умови, святкова атмосфера збереглась в стінах рідного факультету ветеринарної медицини.


     Роки навчання, наповнені лекціями, лабораторними заняттями, навчальними і виробничою практиками, сесіями, захистами магістерських робіт, а також знайомствами з новими друзями, пролетіли непомітно. 120 висококваліфікованих лікарів ветеринарної медицини опинились на порозі нового життя. Тож, шановні випускники, збережіть любов та повагу до рідної Alma mater, не забувайте друзів та тих, хто був поруч з вами усі ці студентські роки, хто віддав Вам часточку своєї душі і передавав Вам свої знання.


     Деканат факультету та студентська організація підготувала випускникам фотозону, де, отримавши диплом можна сфотографуватись на пам'ять про такий важливий день у житті кожного випускника. Активісти факультету отримали відзнаки декана Миколи Цвіліховського.


    Отож, висококваліфікована когорта лікарів ветеринарної медицини випуску 2020 залишає стіни славетного університету з надією на повернення для підвищення кваліфікації в рідні стіни та продовження наукової роботи в аспірантурі.

     Дорогі наші випускники! Тож, хочеться Вам щиро побажати!!!

Щоб Ви усі собі обрали шлях,
Де чесна праця і ніколи з нього не звертати
В науці, виробництві чи в полях.
Одна дорога різною буває:
Тут як струна, а там – немов дуга.
Тож хай Вам Бог завжди допомагає
Й дороги ваші скрізь оберіга.


Сергій Деркач, 
заступник декана факультету ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook