Ми всі говоримо: «До нових зустрічей»!

28 грудня 2020 року
     24 грудня 2020 року відбувся випуск магістрів факультету аграрного менеджменту денної та заочної форм навчання. Звичайно, нам дуже хотілося б, щоб дана подія відбулася в стінах Університету, але, враховуючи наші реалії, ми всі приймали участь у випуску онлайн.

     З вітальним словом до випускників звернувся проректор з навчальної і виховної роботи, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України, доктор економічних наук, професор Сергій Миколайович Кваша, який привітав нас з цією значною подією і побажав кожному знайти в житті свій шлях.

     До вітань доєдналися і завідувачі кафедр факультету аграрного менеджменту. Зокрема, завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Василівна Шинкарук щиро побажала успіхів та професійних досягнень, щоб ми не розгубили той багаж знань, який отримали при навчанні та запевнила нас у всілякій підтримці і допомозі.

     А декан факультету, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Дмитрович Остапчук зачитав один із «найприємніших» наказів про відрахування в нашому житті – наказ про відрахування із НУБіП України у зв’язку із закінченням!

 

 

     От і настав той момент, коли залишилися позаду півтора роки навчання, сесії, екзамени, захисти магістерських робіт… Як один день! Було все: і радісні злети, і болючі падіння; і виграні конкурси, і вчасно не виконані завдання. Та головне, що всі ці роки ми були частиною команди професіоналів, дружньої родини кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту! Ті тверді знання, ті щирі поради, якими з нами ділилися викладачі ми будемо завжди пам’ятати і використовувати у своїй професійній діяльності. Окремі слова вдячності хотілося би сказати завідувачу кафедри, людині з добрим серцем і великим досвідом, чарівній Лідії Василівні Шинкарук. Ми завжди відчували Вашу справжню підтримку та міцну віру в наш успіх!

Хочемо звернутися і до тих, хто ще не визначився, яку найсучаснішу професію обрати і в якому Університеті навчатися:

 Тільки НУБіП України!

Тільки факультет аграрного менеджменту!

Тільки магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» !

 

Випускники кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

 ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

 

    Для колективу кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, яку очолює доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Василівна Шинкарук, кожний успішний захист випускних робіт, кожний новий розроблений бізнес-проект, кожний випуск магістрів - це показник злагодженої роботи викладачів і студентів і один з «індікаторів» професіоналізму. І цього року ми черговий раз переконались в цьому.

Вітаємо наших дорогих випускників і бажаємо всім в першу чергу міцного здоров’я, впевненості в собі і своїх можливостях, віри в свій успіх та вмілого застосування набутих знань при навчанні на практиці!

Завжди пам’ятайте, що головний ваш проект – це власноруч розроблений проект власного життя!

І тільки від вас залежить, наскільки він буде успішним!

 

 

Лідія Шинкарук,
завідувачка кафедри виробничого
та інвестиційного менеджментукафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook