Випуск магістрів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбувся у форматі вебінару

24 грудня 2020 року

  У режимі онлайн 23 грудня 2020 року в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбувся випуск магістрів за спеціальностями «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».
     В урочистостях з нагоди завершення навчання за магістерськими програмами виробничого спрямування взяли участь представники ради роботодавців, дирекції, завідувачі випускових кафедр, науково-педагогічні працівники, друзі та колеги близько 40 присутніх на заході випускників.
    Традиційно, відкриваючи урочисту частину, привітання та напутнє слово виголосив директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Віктор Каплун.

    Також з вітальним словом виступив представник роботодавців, генеральний директор «Дельта Вілмар Україна», онук видатного вченого, засновника кафедри автоматики та роботехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Євген Садовий.

   Далі, у відповідності до сценарного плану заходу слово мали: науковий керівник випускниці, яка закінчила університет з відзнакою Ігор Болбот, завідувачі випускових кафедр Володимир Козирський, Віталій Лисенко, Валерій Горобець, Андрій Жильцов та голова студентської організації інституту Олена Нагачевська.

     Слова подяки від всього загалу магістрів інституту виголосила випускниця кафедри автоматики і робототехнічних систем ім. проф. І.І. Мартиненка Ілона Блик. Саме її слова на адресу викладачів та своїх однокурсників, пронизані щирістю, теплотою та ностальгійним присмаком створили неповторну атмосферу справжнього діалогу колег.

    Вітаємо вас, дорогі наші випускники, із закінченням навчання, сподіваємось, що досвід і знання, набуті в університеті, дозволять вам успішно крокувати у професійне життя і радувати своїх вчителів високими здобутками.
    Не забувайте alma mater, ми завжди будемо раді бачити вас в стінах інституту. Переконані, що тільки позитивні емоції будуть народжувати ваші згадки про найкращі студентські роки в Голосієво.
    Ми не прощаємось.
    Ми говоримо: «До зустрічі!»


Олексій Романенко,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook