Представники Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж прийняли участь у круглому столі «Відновлення лісів Луганської області після пожеж: спільні плани України та міжнародних партнерів»

21 грудня 2020 року
Луганська обл.

21 грудня 2020 року о 14:00 в режимі інтернет-конференції відбувся круглий стіл присвячений темі «Відновлення лісів Луганської області після пожеж: спільні плани України та міжнародних партнерів» в якому прийняли участь співробітники кафедри лісіництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України та Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж проф. Сергій Зібцев та доц. Олександр Сошенський.

Метою заходу стало обговорення поточної ситуації та перспектив у відновленні лісів Луганської області після пожеж 2020 року, а також налагодження спільної роботи органів влади, місцевого самоврядування та міжнародних партнерів України.

Організатором заходу є Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» за підтримки Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації.

Представники Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України», Програми розвитку ООН, та ООН ФАО презентували свої плани роботи в цьому напрямі та очікувані результати, а також скоординували свою діяльність із представниками відповідних центральних та місцевих органів влади України, що відповідають за дану роботу. 

 

Підготовлено: Регіональний Східноєвропейський
центр моніторингу пожеж
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook