Казковий он-лайн вернісаж «Солодке Різдво»

18 грудня 2020, 23:57

Друзі і прихильники творчого гуртка «Юний журналіст» об’єдналися, щоб підтримати он-лайн вернісаж художниці і науковця Вероніки Чекалюк. Так і найближчі друзі і усі бажаючі он-лайн розпочали сезон розпалення вогню гостинності, добродушного вогню мислосердя у серці. Напередодні Дня Святого Миколая відбувся перформанс «Солодке Різдво», — унікальне дійство у атмосферному бутік-готелі «Воздвиженський». Ошатну залу прикрасили живими квітами, ялинками і ароматними свічками, з давніх давен улюблене місце особливих людей, туристів і киян. Директорка бутік-готелю кілька разів на рік особисто декорує усі зали відповідно до тематики і сезону деталями багаторічної колекції красивих речей.

 

У програмі он-лайн вернісажу «Солодке Різдво»: презентація картини, французька поезія, класична музика, дегустація смаколиків із передбаченнями від Василини Сировченко. Дівчина запропонувала гостям розповісти свою різдвяну історію і обрати особливу цукерки із персональним передбаченням. Усі бажаючі писали свої історії у чат он-лайн трансляції вернісажу. Для цього вечора Василина підготувала сюрприз — солодкі пазли зображення картини «Солодке Різдво».

Смаколики з передбаченнями несуть у собі ідею усвідомленості. Творчий Вернісаж-перформанс Вероніки Чекалюк у вільному доступі на каналі youtube: on-line vernisazh (https://www.youtube.com/channel/UClXISUx5LNb-MUH7shGL7lA)

Слухайте своє серце та подаруйте собі казку Новорічних свят! Бережіть себе і майте терпіння зустрітися в університеті, у нашому затишному ботанічному саду, вчитися і спілкуватися, писати свої нові творчі роботи у затінку парку НУБІП України.

 

Наталя Логвиненко,
учениця 11 класу школи "ліцею 18",
(гурток «Юний журналіст»)

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook