Час показати досягнені успіхи у навчанні

18 грудня 2020 року

Продовжується екзаменаційна сесія у здовувачів вищої освіти. Це час показати набутті знання та ерудицію.

Так, 16 грудня 2020 року відбувся іспит з дисципліни "Гігієна тварин" у студентів 3 курсу 7 групи, що навчаються за спеціальність 211 "Ветеринарна медицина".  Іспит проводили завідувач кафедри ветеринарної гігієни ім.проф.А.К.Скороходька Кучерук М.Д. та асистент Юстинюк В.Є. Всі студенти показали високий рівень знань з дисципліни.

18 грудня 2020 року відбувся іспит з дисципліни "Гігієна продуктів тваринного походження" у студентів ОС "Магістр", що навчаються за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" (після бакалавра).
Лектор доцент Таран Т.В. та доцент Галабурда М.А. провели співбесіду, за результатами якої, двоє студентів отримали загальну оцінку за іспит відмінно, всі інші учасники співбесіди – добре. Не допущено до іспиту було лише 1 студентку.

Крім того, Таран Т.В. привітала студентку Лагуту Віру з успіхами, досягнутими під час навчання. За результатами конференції, у якій приймала участь Лагута В., їй був виданий сертифікат. До привітань приєдналися всі студенти групи.

Після іспитів всі студенти привітали один одного із успішним завершенням курсів "Гігієна продуктів тваринного походження" та "Гігієна тварин" та з наступаючим НОВИМ РОКОМ!

 

Доцент Тетяна Таран
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook