Відбувся іспит з "Ветеринарної санітарії"

16 грудня 2020 року

15 грудня 2020 року відбувся іспит з дисципліни «Ветеринарна санітарія» для студентів 4 курсу 10 групи спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Проведення іспиту відбулося дистанційно з використанням платформи Elearn. Після іспиту було проведено співбесіду на платформі Webex. Іспит приймали кандидати ветеринарних наук, доценти В’ячеслав Віталійович Соломон та Віта Михайлівна Михальська.

   

   

  

  

  

Санітарія, як і гігієна, завжди відігравали значну роль у житті людей. Проте цьогоріч люди повернулись до азів, нам нагадали про необхідність дотримання правил санітарії для забезпечення здоров’я та якості життя.
Я вважаю цей предмет дуже важливим і корисним, особливо для студентів спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». В’ячеслав Віталійович дуже старався доступно донести матеріал і, якщо виникали питання, пояснював в інший спосіб на простих прикладах.
Прослухавши цей предмет, ми оволоділи різноманітними навичками і знаннями, котрі необхідні для роботи на різних виробництвах. Тепер ми знаємо про дезінфекцію (види, методи, способи), санітарні вимоги до транспорту, зможемо розрахувати концентрацію і приготувати дезінфекційні розчини, а також знаємо, якими засобами зможемо ретельно очистити обладнання, маємо чітке уявлення про роботу з отрутами і дезодорацію. Завдяки зусиллям і терпінню В’ячеслава Віталійовича ми засвоїли ветеринарно-санітарні заходи при зберіганні, підготовці до згодовування та використання кормів, комбікормів та кормових добавок та вивчили необхідні закони.

 

Софія Маркова, студентка 4 курсу 10 групи 


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook