Продовжуємо профорієнтацію у школах міста Києва

14 грудня 2020 року

Завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Кучерук Марія Дмитрівна зустрілася зі школярами старших класів школи № 319 міста Києва.
Оскільки в умовах карантинних обмежень у приміщення школи вхід сторонніх осіб і навіть батьків заборонено, то зустріч відбулася за ініціативою класного керівника просто під відкритим небом.

 

 

Марія Дмитрівна роздала школярам інформаційні листівки щодо вступу на факультет ветеринарної медицини та розповіла про підготовку висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» для агропромислового комплексу України за світовими стандартами, які здатні професійно управляти здоров'ям тварин та якістю і безпекою продукції тваринництва в період її виробництва, транспортування, переробки, зберігання і реалізації; розробляти та впроваджувати в практику інноваційні методи діагностики і профілактики хвороб та лікування тварин.

Школярі зі смартфонів зайшли на сторінку факультету і переглянули промоційні відеоролики про факультет.

https://youtu.be/GK8WCrOnJq0          https://youtu.be/V82yBzsHHz4

Ознайомились із навігацією по веб-сторінках розділу «Вступнику» (https://nubip.edu.ua/entrant ). Кучерук М.Д. запросила учнів до навчання на підготовчих курсах для вступу за обраним напрямком (https://nubip.edu.ua/node/17841).

   

 

Також для правильного обрання переліку предметів для здачі ЗНО Марією Дмитрівною було озвучено перелік конкурсних предметів за держзамовленням та за кошти фізичних і юридичних осіб. Денна форма навчання ОС «Магістр» (термін навчання 6 років) передбачає здачу наступних предметів:

Велику увагу було приділено спеціальності, якою опікується кафедра, а саме спеціальністю 212«Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Кафедра ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька НУБіП України (https://nubip.edu.ua/node/323) – визнаний в Україні та за її межами науково-навчально-методичний центр підготовки фахівців з гігієни та санітарії для галузі «Ветеринарна медицина», наукових кадрів вищої кваліфікації, вирішення проблем сучасної гігієнічної науки і практики.

Після закінчення навчання за спеціальністю 212«Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» випускники зможуть працювати за такими напрямками:

 

У нас щодня день відкритих дверей! Чекаємо з нетерпінням на наших абітурієнтів та школярів, які люблять тварин і бажають їм допомагати, а також чекаємо на тих, хто бачить себе у майбутньому на варті якості й безпечності продуктів харчування, адже від якості харчування залежить і здоров’я нації!
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook