Співпраця задля професійного успіху молоді

11 грудня 2020 року

 

IMG 6951Ми прагнемо випускати фахівців, які швидко адаптуються в мінливих умовах ринку, готові приймати нестандартні рішення, орієнтовані на результат та неперервний саморозвиток. Досвід показує, що найефективніше проходить освітній процес у тісній співпраці з роботодавцями.

Саме тому 10 грудня 2020 року відбулася зустріч майбутніх наших випускників з представниками компанії «Захід- Агро МХП». До нас завітали Валентина КРИЖАНОВСЬКА – старший бізнес-партнер з персоналу, Михайло ЛЕВИЦЬКИЙ – радник генерального директора та Катерина СОЩЕНКО – спеціаліст з рекрутменту агрохолдингу.

IMG 6924IMG 6955IMG 6936IMG 6969

Наші гості проінформували хлопців про ті можливості, які відкриваються для молодих людей під час проходження технологічних практик та стажування у господарстві, а також про умови відбору кращих претендентів на постійну роботу. Слухачі цікавилися технікою, що є в експлуатації, вакансіями, оплатою праці, побутовими умовами та традиціями компанії. Бесіда пройшла у дружній невимушеній атмосфері.

IMG 6973

Під кінець зустрічі до присутніх звернулася директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка подякувала нашим гостям і закликала студентів сміливіше пробувати себе у професії в такій потужній аграрній компанії для того, щоб у подальшому реалізувати себе вдома, на рідній землі, а не шукати гіркого «заробітчанського» хліба.

Голова циклової комісії
інженерних та аграрних дисциплін

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook