Немішаївський фаховий коледж прозвітував про діяльність у 2020 році

10 грудня 2020 року
    9 грудня 2020 року в актовій залі будинку культури Немішаївського фахового коледжу відбулися збори трудового колективу, на якому заслухали звіт в.о. директора ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» Володимира Альохіна та його обговорення. Збори проходили в змішаному форматі з урахуванням карантинних вимог – частина колективу була присутня в залі, а частина – онлайн.

     На зборах були присутні члени Наглядової ради коледжу, зокрема, голова НГ Микола Цвіліховський – декан факультету ветеринарної медицини НУБіП України, Микола Хоменко – заступник директора з навчально-методичної роботи Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти, Олександр Петрук – начальник Бородянського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Київській області, Олександр Лавренюк – директор ДП "Клавдієвське лісове господарство".

     Перед зборами директор коледжу провів екскурсію для поважних гостей територією коледжу, презентувавши матеріально-технічну базу та нові, створені в цьому році, лабораторії «Технології молока та молочних продуктів» та «Лабораторію рентгендіагностики тварин».
     Всі гості відмітили вагомі позитивні зрушення в коледжі за поточний рік.

  

     Володимир Альохін в своєму виступі зробив детальний аналіз роботи учасників освітнього процесу коледжу за 2020 рік. Проаналізовано роботу колективу щодо покращення матеріально-технічної бази та інфраструктури коледжу, роботу відділень, циклових комісій, структурних підрозділів, спрямовану на досягнення високої якості освіти, підготовку кваліфікованих фахівців та формування національно свідомої, інтелектуально потужної, духовно зрілої молоді.

     Відбулося активне обговорення звіту та розгляд інших важливих питань, зокрема, про виконання Закону України «Про запобігання корупції», про зміну назви первинної профспілкової організації коледжу, звіт про роботу профспілкового комітету та ревізійної комісії з фінансової діяльності профспілки у 2020 році, схвалення Колективного договору на 2021-2025 роки, затвердження Правил внутрішнього трудового розпорядку та ін.

     В обговоренні звіту активну участь взяли не лише співробітники коледжу, але й студенти. Про роботу органів студентського самоврядування звітувала голова студради Ткаченко Владислава. Студенти Побережник Олександр (гр.А-41), Скринник Олександр (гр.Е-41), які взяли участь в обговоренні, зазначили, що навчання за дуальною формою, що практикується в коледжі, це реальна можливість для студентів набуття гарних професійних навичок для подальшого успішного працевлаштування. Наш випускник Кучер Юрій, зазначив, що із задоволенням залишився працювати в коледжі на виробництві і зауважив, що для молодих фахівців важливим є питання наявності житла і було б дуже добре, щоб в коледжі надавали соціальне житло та заохочували матеріально молодь.

 

     Директор Володимир Альохін зазначив, що питання побудови соціального житла в пріоритеті і адміністрація працює над проблемою.
     Адміністрація ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» звернулася до Наглядової ради з проханням про підтримку актуальних питань, вирішення яких сприятиме розширенню провадження освітньої діяльності, розвитку матеріально-технічної бази, міжнародної діяльності та кадрового забезпечення закладу освіти, зокрема, збереження державного замовлення на рівні минулорічного для освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр та освітнього ступеня бакалавр, сприяти наданню ліцензійного програмного забезпечення для проведення дистанційного навчання ELEARN, WEBEX та багато ін.

     Голова Наглядової ради Микола Цвіліховський високо оцінив здобутки і досягнення колективу коледжу за поточний рік в непростих економічних і епідеміологічних умовах і запевнив, що всебічно сприятиме у вирішенні актуальних питань.

     На зборах підведено підсумок діяльності, схвалено звіт директора, позитивно оцінено роботу та зазначено конкретні досягнення трудового колективу, окреслено завдання на 2021 рік щодо забезпечення високої якості надання освітніх послуг, ефективної профорієнтаційної роботи.
     Діяльність коледжу у 2021 році спрямувати на удосконалення виховної роботи, студентського самоврядування та особистісного розвитку молоді, оновлення матеріально-технічної бази, забезпечення фінансової стійкості.
     Сподіваємося, що Новий 2021 рік принесе мир, добробут, успіх і процвітання!


Олена Кищук
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook