Профорієнтаційний вебінар ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та компанії ПАТ Черкасобленерго

9 грудня 2020 року

    В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбувся запланований вебінар з профорієнтації - ВСТУП 2021, в якому прийняли участь керівництво, працівники головного управління ПАТ Черкасиобленерго та 22 філії Черкас і Черкаської області (розташовані у територіальних районах). У вебінарі, також, прийняли участь майбутні випускники Черкаського політехнічного технікуму та співробітники кафедр ННІ ЕАЕ.

   Вебінар, організований дирекцією ННІ і кафедрою електропостачання пройшов за таким сценарієм. Модератор і співорганізатор вебінару професор Козирський В.В. для відкриття заходу надав слово Галату Дмитру Володимировичу – директору навчального комбінату ПАТ Черкасиобленерго (випускнику 1998 р. ННІ ЕАЕ). Галат Д.В. розповів про організацію і функціонування системи ПАТ Черкасиобленерго та мету нашого вебінару – надати повну і сучасну інформацію про університет НУБіП України, пошук і сприяння профорієнтації майбутнім вступникам до університету, створення системи дуальної освіти між ННІ ЕАЕ і ПАТ Черкасиобленерго та ін.

     За дорученням директора інституту, професора Каплуна В.В. з презентацією про університет і Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження виступив завідувач кафедри електропостачання професор Козирський В.В., який надав інформацію про рівень освіти і науки в університеті, інституті, про рейтинг і визнання престижним університету в Україні і світі.

   Потім, завідувачі профільних кафедр (Лисенко В.П., Горобець В.Г. і Козирський В.В.) представили спеціальності – 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 144 – Теплоенергтика і 151 – Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. Було охарактеризовано оновлену матеріально-технічну базу кафедр, потужний професорсько-викладацький склад, переваги навчання в нашому університеті, програми подвійних дипломів, дуальну освіту, колосальні можливості для студентів у реалізації в спорті, гуртожиток, військова кафедра та ін.
    Після доповідей завідувачів кафедр з короткими промовами-зверненнями виступили керівники філій ПАТ Черкасиобленерго (випускники інституту): Трохимець В.П. - тдиректор Черкаської філії, Пашковськив Ю.В. - директор Тальнівської філії і Ченчик С.Ю. - директор Уманської філії. Виступаючі з вдячністю згадали про свої роки навчання в НУБіП України і рекомендували молоді, випускникам шкіл і технікумів та молодим працівниками системи ПАТ Черкасиобленерго йти на навчання до престижного закладу вищої освіти – ННІ енергетики, автомтики і енергозбереження НУБіП України.

    Підсумком вебінару стали сформульовані пропозиції з розвитку співпраці, подальшого поглиблення профорієнтаційної роботи, організації дуальної освіти і практичного навчання студентів ННІ ЕАЕ, використання в системі ПАТ Черкасиобленерго наукових розробок інституту.

Завідувач кафедри електропостачання, професор
Козирський В.В.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook