Факультет ветеринарної медицини – приймай перспективне молоде поповнення! Профорієнтаційна робота в ділі

8 грудня 2020 року

За свій вік мені прийшлося зустрічати багато хороших, розумних, вихованих, толерантних і перспективних людей. Кожна така зустріч залишає теплий слід в душі, особливо коли це люди молодого покоління, які прагнуть до своїх омріяних думок, розуміють сьогодення і можуть впливати на майбутнє. Ось нещодавно зустрів родину, донька якої з першого класу мріє бути лікарем ветеринарної медицини і за період навчанні в школі жодного разу свою мрію не змінила! Це Катя Савчук (Савчук Катерина Ігорівна, 2004 р. народження).

Вона дуже любить тварин і мріє навчитися лікувати їх та допомагати їм. Планує, з часом, відкрити свою власну ветеринарну клініку і щодня рятувати тварин! У будинку, поруч з нею, вже сім років живе йоркширський тер'єр, якого Катя вигодувала з першого дня його життя (мама собачки захворіла і не змогла годувати цуценя).
З першого по четвертий клас вона навчалася в київській школі з англійським нахилом «Усмішка». З п'ятого класу по теперішній час - у гімназії «Троєщина» в математичному класі. Всі роки з першого по одинадцятий клас - кругла відмінниця, і планує отримати «Золоту медаль». За час навчання, Катя показала себе, як дисциплінований, дуже здібний, організований і старанний учень - за ці якості обрана старостою класу. З особливим інтересом вивчає біологію і хімію, багато читає, розвинені художні здібності.

Катя є гордістю гімназії та району. Має безліч грамот і дипломів за результативну участь в олімпіадах і конкурсах у різних освітніх напрямках. За відмінне навчання та творчі досягнення в 2018 році їй присуджено Грант від гімназії, і вона стала її стипендіатом (отримує стипендію до нині). Серед інших учнів школи користується заслуженим авторитетом. З точки зору прийняття рішень, є лідером.

Це щира, доброзичлива, щаслива людина, відповідальна за свої вчинки, прагне до гармонійних стосунків між людьми. У спілкуванні зі школярами та викладачами завжди ввічлива і дружелюбна. З поставленими завданнями справляється вчасно. При наявності труднощів, прагне знайти компромісний варіант. Наполеглива, добивається успіху в будь-якій справі, не відступає перед труднощами. Основними рисами її характеру є чесність, принциповість, схильність до відстоювання своєї життєвої позиції. Начитана, володіє широким кругозором. Зі своїми обов'язками справляється самостійно, бере участь у спортивному, культмасовому та суспільному житті гімназії. Катя має хороший рівень фізичної підготовки. Відвідує секцію з волейболу.

Цього літа працювала волонтером у ветеринарній клініці «Animal Health», що знаходиться у селищі Глеваха Київської області. Саме тут отримала початкові навички проведення різних ветеринарних процедур і маніпуляцій, розуміння специфіки фізіології і розвитку різних видів тварин.
Більше двох років Катя займається в «Кінно-спортивному театрі» при національному парку «Київська Русь». Володіє верховою їздою і стрільбою з лука. Цієї весни, у зв'язку з карантином, парк роздавав коней своїм працівникам (утримувати і годувати самостійно не було можливості). Так, у Катюші з'явився її власний кінь - Гранд. На цей час, Катя повністю їм опікується.

Отож, попереду вступ Катерини на факультет ветеринарної медицини НУБіП України, впевнений, що він пройде успішно і до когорти студентства долучиться ця активна, наполеглива, любляча обраний фах, дівчина. Нехай щастить!

 

 Дмитро Засєкін, доктор ветеринарних наук, професор

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook