Факультет землевпорядкування визначив головні завдання роботи у грудні

5 грудня 2020 року
     Чергова нарада декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова із завідувачами кафедр і відповідальними за напрямами діяльності цього разу відбулася у п'ятницю. Одразу після засідання ректора Станіслава Ніколаєнка, який окреслив ряд невідкладних завдань на завершальний місяць у 2020 році (https://nubip.edu.ua/node/84456).

     Найперше, про що зазначив декан факультету, це кадрові питання. У декого з викладачів завершується контракт, хтось змінює посаду. Двоє завідувачів кафедр – Ольга Дорош і Світлана Кохан успішно пройшли обрання на Вченій раді, тому з новими силами приступають до розвитку підпорядкованих їм підрозділів.

     Далі Тарас Олексійович прозвітував про результати моніторингу ведення дистанційних занять кожним викладачем, а також присутність студентів. Пандемія ще триватиме, невідомо наскільки довго затягнеться освітній процес у такій або змішаній формі. Нажаль, це не зовсім тимчасове явище. Тому якість занять має бути високою. Щоб жоден студент не відчув брак знань через неналежне виконання своїх обов'язків відповідального за ведення дисципліни викладача. Декан вкотре наголосив, що, в першу чергу, завідувач кафедри особисто має тримати на контролі питання якісного проведення кожного заняття. І хоч результати перевірки задовільні, працювати є над чим.
     Наступним обговорили проведення екзаменаційної сесії. Магістри 2 року вже її завершили, готуються до захисту наукових робіт. Екзаменаційна комісія розпочне свою роботу з понеділка 7 грудня. Захисти відбудуться онлайн. На них запрошено роботодавців у тому числі й представників Держгеокадастру. Випуск магістрів плануємо онлайн – 24 грудня. У бакалаврів та магістрів 1 року – стартувала залікова сесія, а з 14 грудня почнуться іспити. Форма проведення – дистанційна. Порядок проведення і розклад екзаменів розміщені на офіційній сторінці факультету у розділі "Зимова екзаменаційна сесія 2020-21 н.р." (https://nubip.edu.ua/node/82872). Весняний семестр вже дав певний досвід. Кожен для себе відзначив, що це набагато складніше, ніж face-to-face, тому маємо не припиняти тримати зв'язок з кожним студентом. Виявляти проблеми у комунікації та вчасно реагувати на них.

     У продовження теми торкнулися якості підготовки магістерських робіт. Постерні презентації, які представили випускники минулого тижня довели, що теми варто обирати з урахуванням проблем сьогодення. Не боятися впроваджувати інноваційні та неординарні погляди. Вміти дискутувати по темі дослідження. Впевнено це роблять ті магістри, які тематику обирали самі, задовго до захисту, ще на виробничих практиках чи роботі за сумісництвом.
     Декан факультету нагадав керівникам кафедр про постійний моніторинг стану здоров'я працівників. В свою чергу заступник декана Олександр Шевченко систематично проводить цю роботу зі старостами академічних груп.

     У грудні усі підрозділи підіб'ють підсумки за видами робіт. Тому очільник факультету дав доручення кожному завідувачу підготувати короткий звіт про головні результати роботи у 2020 році та представити на затвердження програму розвитку на 2021 рік до 11 грудня. На 23 грудня заплановано конференцію та збори колективу факультету землевпорядкування, де буде розглянуто звіт декана. Також наголосив Тарас Олексійович про необхідність завершення у грудні індивідуального рейтингу кожного викладача, цю роботу завідувачам необхідно завершити разом із відповідальним по факультету доцентом Русланом Тихенком.

     Також на нараді обговорили графік відпусток НПП у 2021 році.
     На завершення, присутні систематизували план решти заходів на грудень 2020 року.

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook