Постерні презентаціі магістерських робіт студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

2 грудня 2020 року

 

4     Відповідно до Положення про підготовку і захист магістерської роботи у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» 16 листопада 2020 р. відбулися постерні презентаціі магістерських робіт студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Метою цього заходу є перевірка змісту проведених досліджень відповідно до встановлених вимог, обраної теми, їх практичне значення. 

5

     На захисті були присутні завідувачка навчального відділу Галина Христенко, декан факультету Любов Ярема, науково-педагогічні працівники кафедри обліку і аудиту. Члени комісії дали критичну оцінку представлених презентацій та рекомендації щодо поліпшення якості магістерських робіт.

1     Доповіді здобувачів вищої освіти були присвячені питанням обліково-аналітичного забезпечення управління господарськими засобами, джерелами їх утворення, а також господарськими процесами. Захист проводився у формі діалогу між доповідачем, членами комісії, магістрами та мав дискусійний характер. Студенти мали змогу продемонструвати знання, уміння та навички, здобуті під час навчання за магістерською програмою «Облік і аудит».

32

 

Бажаємо студентам якісно опрацювати виявлені недоліки, врахувавши пропозиції комісії, та успішно захистити магістерські роботи.

 

Світлана Герчанівська,
завідувачка кафедри обліку і аудиту

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook