На кафедрі педагогіки відбувся попередній захист магістерських робіт студентів ПВШ і ІКТО у формі постерних презентацій

25 листопада 2020 року

Сьогодні відбувся попередній захист магістерських робіт на кафедрі педагогіки НУБіП України. Присутні магістранти спеціальності «Освітні, педагогічні науки» ОПП «ПВШ» та «ІКТО» які у цьому році завершують навчання та претендують на отримання диплома.

Відповідно до Положення про підготовку і захист магістерської роботи у національному університеті біоресурсів і природокористування Українимагістерська робота – це самостійна індивідуальна кваліфікаційна робота з елементами дослідництва та інновацій, яка є підсумком теоретичної та практичної підготовки за певною програмою. Магістерська робота є формою контролю набутих студентом знань, умінь, навичок, компетентностей, насамперед дослідницької, необхідних для успішного виконання професійних обов’язків.

Постер - це плакат на якому у стислому викладі представлений концепт вашого дослідження, актуальність, мета, завдання, весь науковий апарат, дискурс наукового пошуку, отримані Вами результати і методи наукового дослідження, якими ви оперували та оволоділи. 

Постер готується за підсумками написання магістерської роботи і відображає її провідну ідею у стислій формі подає висновки зроблені в результаті проведеного дослідження.

Окрім студентів, сьогодні була присутня поважна комісія - наші фахівці: професори, доценти, асистенти кафедри педагогіки і не тільки (Сопівник Руслан Васильович, Васюк Оксана Вікторівна, Кучай Олександр Володимирович, Буцик Ігор Михайлович, Єресько Олег Вікторович, Прохорчук Олександр Михайлович, Маценко Леся Миколаївна, Варава Олена Борисівна, Діра Надія Олександрівна,  Роганов Максим Максимович). Учасниками постерного захисту стали понад 50 осіб.

Відповідно до протоколу попереднього захисту наукових робіт студенти мали можливість представити постер, у якому висвітлили актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обгрунтували її вибір, ознайомили присутніх з метою та завданнями дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи.

У процесі захисту наукової роботи студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання присутніх, виявили щиру зацікавленість проблемою дослідження.

Вітаємо магістрантів спеціальності «Освітні, педагогічні науки» ОПП «ПВШ» та «ІКТО» з успішним проходження першого етапу захисту випускної кваліфікаційної роботи, бажаємо успіху під час майбутньої державної атестації!

доцент кафедри педагогіки
Олександр Кучай

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook