Працівники НУБіП вшанували пам'ять жертв голодоморів

28 листопада 2020 року
    27 листопада 2020 р. працівники відділу виховної роботи та студентських справ ННЦВРСР, разом зі студентами НУБіП вшанували померлих від голодоморів, організованих кривавою московською імперією.

     Кожен з присутніх на території Національного меморіалу пам'яті жертв голодоморів при цьому згадав про особливості боротьби з імперським геноцидом, які розповідали йому власні старші родичі.
     Вшанувати пам'ять жертвам голодоморів зі скорботою і пошаною до загиблих та покласти квіти біля меморіалу поїхали працівники НУБіП України: провідні фахівці відділу виховної роботи та студентських справ Володимир Гонський та Микола Литвин, а також фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Михайли Данильчук.

  

     Всі погодилися з тим, що запорукою унеможливлення в майбутньому таких жахливих катастроф є існування незалежної Української держави, національна гідність і послідовний, активний, креативний патріотизм кожного громадянина. І наш рідний НУБіП має бути завжди перший у плеканні такого свідомого громадянина-патріота і боротьбі за цивілізовану і вільну Україну.

     Вшанування пам'яті жертв голодоморів відбувається, як і завжди, в різних формах. Зокрема, в холі центрального корпусу НУБіП проходить виставка, присвячена подіям страшного геноциду-голодомору 1932-33 років, влаштована Музеєм історії НУБіП.

Володимир Гонський,
провідний фахівець відділу
виховної роботи і студентських справ ННЦВРСР

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook