Захист навчальної практики студентів спеціальності «Облік і оподаткування»

27 листопада 2020 року
 

Навчальна практика з дисципліни «Облік та звітність суб’єктів малого підприємництва» є одним із важливих аспектів у системі практичної підготовки майбутнього бухгалтера. Мета навчальної практики – закріплення теоретичних знань, здобутих студентами в процесі вивчення дисципліни, ознайомлення зі специфікою бухгалтерської роботи, а також надбання навиків та умінь із застосування теоретичних знань у практичній діяльності. Під час проходження практики студенти закріплюють і поглиблюють набуті знання з теорії та методики обліку на малих підприємствах, формують вміння та навички практичної роботи.

27 листопада 2020 року відбувся захист навчальної практики групи студентів економічного відділення на базі ТОВ «АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «АКТИВ ПЛЮС». Про результати своєї практичної діяльності студенти мали можливість прозвітувати у присутності керівника практики к.е.н., доцента Гнатюк А.А., працівників аудиторської компанії виконувача обов’язків директора Озменчук А.В., бухгалтерів Кобець О.І. та Ковальчук М.В.

Звітуючи, студенти із захопленням ділилися отриманий досвідом практичної діяльності, пов’язаної з відображення інформації про господарські операції суб’єктів малого бізнесу, її систематизації, узагальнення у звітності та інтерпретації для задоволення інформаційних потреб осіб, що приймають рішення.

Під час захисту студенти показали достатні знання та високий рівень теоретичної підготовки, а сформовані навички індивідуальної та групової роботи, самоорганізації, систематичного набуття й поповнення знань, вмінь роботи за обраним фахом будуть запорукою їх подальшого професійного зростання.

Алла Гнатюк к.е.н., доцент, викладач економічних дисциплін

 

  


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook