Вебінари та семінари з наукометрії

10 листопада 2020 року

Шановні гурківці!

 

Наука в Україні потребує реформування. В останні роки політика нашої країни у цій сфері рухається у правильному напрямку. З 2016 року відбувся ряд якісних змін у регулюванні наукової діяльності вітчизняних вчених, що зумовило впровадження міжнародних стандартів в їхню дослідницьку практику. Проте через недостатнє інформаційне забезпечення та розуміння публікаційного процесу в міжнародних базах даних, ми стикаємося з непідготовленістю наших вчених до активного розвитку науки України.
Науково-навчальний центр компанії «Наукові Публікації - Publ.Science» проводить вебінари та семінари з наукометрії задля забезпечення вчених інформацією щодо головних аспектів написання успішних наукових статей та актуальних змін, що відбуваються у цій сфері.
Для тих, хто хоче вдосконалити Ваші дослідницькі роботи, створюючи найкращі умови для їх розміщення у світових наукових виданнях та забезпечимо Ваше визнання міжнародною спільнотою, а також хто бажає зареєструватисся на нові вебінари - більше інформації тут.

Науковий керівник гуртка, к.вет.н. Ірина Деркач
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook