Члени гуртка «БІОХІМІЯ ГІДРОБІОНТІВ» взяли участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «PRIORITY DIRECTIONS OF SCIENCE AND TECHNOLOGY DEVELOPMENT»

27 листопада 2020, 10:40

22–24 листопада 2020 року члени гуртка «БІОХІМІЯ ГІДРОБІОНТІВ» взяли участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «PRIORITY DIRECTIONS OF SCIENCE AND TECHNOLOGY DEVELOPMENT» під керівництвом кандидата біологічних наук, доцента кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого Ольги Тупицької.


У цьому році у зв’язку з пандемію COVID-19, конференція пройшла виключно дистанційно і засідання гуртка проводяться в online форматі. Проте це не я перешкодою для студентів і викладачів налагодити тісне спілкування і крок за кроком йди до нових звершень в пізнанні науки біохімії.
Студенти підготували тези доповідей. Кожен обрав той напрямок роботи конференції, який найбільше відповідав інтересам гуртківців. Роботи були подані до секцій «Ветеринарні науки» і «Біологічні науки».

 
У роботі конференції взяли участь студенти 3 курсу факультету ветеринарної медицини Іщенко Ярослава, Багдасарян Наріне, Заяц Каміла, Василишин Ольга, Зиміна Марина, Ковальчук Аміна, Третьякова Ксенія.

Велику увагу студенти приділили вибору тем оглядової наукової доповіді. Тези були опубліковані українською й англійською мовами.

Усі члени наукового гуртка «Біохімія гідробіонтів» отримали сертифікати про участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «PRIORITY DIRECTIONS OF SCIENCE AND TECHNOLOGY DEVELOPMENT» і їхні роботи опубліковані у збірнику матеріалів конференції.

Ольга Тупицька, керівник гуртка,
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook