Як листопад на кафедрі культурології став призопадом

25 листопада 2020, 10:07

Початок листопада на кафедрі культурології був приємним – надійшла звістка від оргкомітету Міжнародного фестивалю-конкурсу «Квітуча Україна» «Барвиста осінь» про те, що народний жіночий вокальний ансамбль «Октава» став на фестивалі лауреатом першої премії. «Октава» не вперше бере участь у цьому фестивалі, адже він завжди дає шанс на презентацію творчих досягнень, створює здоровий дух змагання між художніми колективами і обдарованими особистостями, дозволяє встановлювати творчі контакти, обмінюватися творчим досвідом. Тож якщо для голови оргкомітету фестивалю співзасновника міжнародних фестивалів Греції, Чехії, Болгарії, Угорщини члена Європейської асоціації Фольклорних фестивалів Алли Добровольської перемога «Октави» не була дивиною, то почесний член журі, голова оргкомітету фестивалів в Македонії, Чехії, Угорщині, Іспанії, Греції, Італії, член Європейської асоціації Фольклорних фестивалів Крум Брзанов зазначив, що «Октава» має всі шанси стати одним із кращих учасників багатьох європейських фольклорних фестивалів.

На досягнутому дівчата і їх керівник асистент кафедри культурології Ніна Мелікова не зупинилися і прийняли запрошення до участі у щорічному благодійному фестивалі-конкурсі «Інна – Бровари», зібрані на якому кошти організатори традиційно переказують на лікування хворих на рак. Результат творчої команди – знову 1-ше місце!
Цьогоріч на благодійний фестиваль-конкурс була запрошена і балетна група народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені С.А.Семеновського під керівництвом старшого викладача кафедри культурології Ольги Сауріної. Старання танцюристів були оцінені ще вище – у них Гран-прі!
(відео з нагородження).
Але ж наші творчі колективи варті більшого! Це вкотре вдалося довести хоровій групі народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені С.А.Семеновського під керівництвом старшого викладача кафедри культурології Володимира Якимчука. Хлопці і дівчата взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Paris Magnifique 2020» , який проходив під патронатом Всесвітньої Унії культури. Вітайте – у хорової групи «Колоса» також Гран-прі!

https://starsway.eu/?p=12792

Знаємо, як нелегко зараз учасникам творчих колективів: хоч заняттяулюбленою справою і проходять дистанційно, так хочеться прийти у хореографічну залу, стати перед мікрофоном, вийти на порожню, на жаль, зараз сцену.
Сподіваємось, дуже скоро ми і побачимо і почуємо вас, наші таланти, не онлайн. І знову зачарує нас «Краса НУБіП», і запалить «Голосіївськаа весна», і вируватимуть
пристрасті «Пісенних баталій» у рідній актовій залі...

Ірина Майданюк,
завідувачка кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook