Міжнародна співпраця кафедри землеробства та гербології з компанією LEHNER Maschinenbau GmbH (Німеччина)

24 листопада 2020 року
     20.11.2020 року відбулася неординарна подія. Набутий авторитет і результати наукових досліджень отримали подальше наукове та матеріальне визнання, що сприяло налагодженню співпраці з країнами Євросоюзу, особливо Німеччини.

     Компанія LEHNER Maschinenbau GmbH, ознайомившись з результатами наукової діяльності кафедри землеробства та гербології і оцінивши її новизну та актуальність у вигляді спонсорської допомоги надала для використання 4 сівалки нового покоління. Дані сівалки надійшли в наш університет. Дві з них розміщені в навчальних лабораторіях кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки і будуть використовуватися для навчання студентів, які опановують навчальну дисципліну – сільськогосподарські машини. Інші дві сівалки передані до ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» для використання в науковій та виробничій діяльності.

  

     Ректорат НУБіП України висловлює подяку компанії LEHNER Maschinenbau GmbH за надану можливість використовувати їхні розробки в навчальному та науковому процесах.

  

Микола Косолап,
доцент кафедри землеробства та гербології

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook