Організаційно-виховна година у студентів 4 курсу 10 групи

23 листопада 2020, 17:46

16 листопада 2020 року напередодні дня студента відбулась організаційно-виховна година зі студентами 4 курсу 10 групи спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» на тему «Міжнародний день студентів: історія свята».

Свою доповідь представила Додух Ірина, яка розповіла, що Міжнародний день студентів (International Students Day) відзначається щорічно 17 листопада. Він був заснований в 1941 році на Міжнародній зустрічі студентів країн, що боролися проти фашизму, яка проходила в Лондоні (Великобританія), але відзначатися почав з 1946 року. Дата встановлена в пам'ять про чеських студентів-патріотів. У цей день в 1939 році понад 1200 студентів Чехословаччини було заарештовано і поміщено в концтабір, частину з них стратили. Для вшанування пам'яті про цю молодь і був проголошений Міжнародний день студентів. Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

На закінчення своєї доповіді Ірина побажала всім студентам бути на рівні високих вимог сучасного життя, здійснення мрій, нових творчих досягнень, духовного та фізичного розвитку і назавжди зберегти у своїх серцях романтику студентських літ.
Також на даній зустрічі куратор групи Віта Михайлівна Михальська повідомила про графік заліків та іспитів і акцентувала увагу своєчасній здачі модулів і на тому, що на іспитах буде обов’язкова співбесіда on line. Так, залікова сесія почнеться з 30 листопада і буде тривати до 11 грудня 2020 року, а екзаменаційна – з 14 грудня по 30 грудня 2020 року.

   

Староста групи Марина Женжера доповіла про успішність студентів та акцентувала увагу на здачі індивідуальних завдань та модулів з дисциплін.

 

Максим Сокольвак, замстарости 4 курсу 10 групи (спеціальність 212 ФВМ)
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook