Відбулося чергове засідання кафедри

12 листопада 2020, 11:58

11 листопада під головуванням в.о. завідувача кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Вадима Дмитровича Іщенка відбулося чергове засідання кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії.
На засіданні була розглянута низка важливих для життєдіяльності кафедри питань, зокрема було заслухано звіт про науково-педагогічну діяльність доцента кафедри, к.вет.н. Ірини Михайлівни Деркач. В його обговоренні взяли участь майже всі члени кафедри. Рішенням, яке прийнято відкритим голосуванням, доцента кафедри Ірину Деркач рекомендовано до присвоєння вченого звання доцента по кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії.

Також було заслухано звіти аспірантів кафедри Анни Тишківської, Дарії Двойнос, Гліба Міхаровського про виконання індивідуальних планів. Доповідачі дали вичерпні відповідіна поставлені їм питання, а їх звіти були затверджені відповідним відкритим голосуванням членів кафедри. Також були затверджені теми наукових робіт аспірантів 1-го року навчання Хмельницької Марти Леонідівни (науковий керівник — проф. Володимир Богданович Духницький) та Найди Марії Михайлівни (науковий керівник — доц. Галат Марина Владиславівна).

Було обговорено та затверджено теми магістрів 1-го року навчання: Чудлі Д.М., Частюк С.С., Донченко А.А., Засипко Д.Д., Сизоненко А.Р., Ковальчука Н.Г., Шавурської М.А., Сіренко Є.Л., Савчук К.О.

Інші питання, на яких наголосив головуючий, стосувалися річної звітності кафедри, плануванні відпусток НПП у 2021 році тощо. В свою чергу, професор кафедри Володимир Богданович Духницький акцентував увагу на облаштуванні робочих місць для аспірантів на кафедрі.
Було розглянуто й інші поточні питання роботи кафедри.

Секретар кафедри, доцент Ірина Деркач

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook