19.11.2020 р. відбулося розширене засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька

20 листопада 2020 року

Присутніми на засіданні кафедри були: в.о.зав. кафедри доц. Кучерук М.Д., декан ФВМ, акад. Цвіліховський М.І., заст. декана доцент Данілов В.Б., проф. Засєкін Д.А., проф. Захаренко М.О., проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., проф. Шевченко Л.В., доц. Таран Т.В., доц. Галабурда М.А., доц. Кос'янчук Н.І., доц. Соломон В.В., доц. Михальська В.М., доц. Поляковський В.М., асистенти Димко Р.О., Юстинюк В.Є., Гриб Ю.В., зав. лаб. Постой Я.А.

На засіданні слухали:
1. Звіт про виконання обов'язків доцента кафедри Кучерук М.Д. за період 2016–2020 рр. Було поставлено 22 запитання НПП кафедри та представниками деканату. В обговоренні виступили професори кафедри Засєкін Д.А., Шевченко Л.В., Захаренко М.О., доцент Соломон В.В., які запропонували звіт Кучерук М. Д. схвалити та підтримати її щодо обрання на посаду завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька
2. Звіт про виконання обов’язків професора кафедри Шевченко Л.В. за період 2016–2020 рр. Було поставлено 8 запитань НПП кафедри та представниками деканату. Запропоновано звіт схвалити.
3. Звіт про виконання обов’язків професора кафедри Засєкіна Д.А. за період 2016–2020 рр. Було поставлено 10 запитань НПП кафедри та представниками деканату. Запропоновано звіт схвалити.
4. Різне.

На засіданні були схвалені: звіт про виконання обов'язків доцента кафедри Кучерук М.Д. за період 2016–2020 рр. Рекомендовано Кучерук М.Д. на посаду завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені А. К. Скороходька. Схвалили також звіт про виконання обов’язків професора кафедри Шевченко Л.В. за період 2016–2020 рр. та звіт про виконання обов’язків професора кафедри Засєкіна Д.А. за період 2016–2020 рр.

Рішення прийнято відкритим голосуванням одноголосно.

 

В.о.завідувача кафедри             Кучерук М.Д.

Секретар кафедри                      Таран Т.В.

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook