Підготовка до Дня відкритих дверей та заходи щодо протидій інфікування на коронавірусну інфекцію – центральна тема обговорення керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів та фахових коледжів України

20 листопада 2020 року
     19 листопада 2020 року відбулася у дистанційному режимі нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів НУБіП та директорами фахових коледжів України.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, привітав запрошених директорів фахових коледжів України, висловив слова вдячності за багаторічну співпрацю. Користуючись нагодою Станіслав Миколайович запросив директорів фахових коледжів України взяти активну участь у Дні відкритих дверей для випускників фахових коледжів. Також, проінформував директорів про витрати на освіту, закладені в Державний бюджет на 2021 рік, звернув увагу на можливі ризики та подальші перспективи для відокремлених підрозділів та фахових коледжів України.

     Потім перейшли до розгляду питань порядку денного. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував учасників наради про особливості освітнього процесу підготовки фахівців в умовах COVID-19. Також, Сергій Миколайович закликав директорів ВСП НУБіП України взяти під особистий контроль чіткого дотримання колективів відокремлених підрозділів правил освітнього процесу в умовах карантину, здійснити заходи щодо підготовки закладів до проходження екзаменаційних сесій. На завершення Сергій Кваша запросив директорів фахових коледжів України взяти участь у Дні відкритих дверей для випускників коледжів та технікумів. Керівникам ВСП НУБіП доручив провести підготовку щодо активного залучення випускників до заходів присвячених Дня відкритих дверей 20 листопада 2020 року.

  

     Відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Лариса Коропець проінформувала директорів ВСП НУБіП та фахових коледжів України про особливості цьогорічної вступної компанії до НУБіП України, окреслила можливі строки її проведення, нагадала про перелік документів, які регламентують діяльність приймальної комісії.

  

     Директори відокремлених структурних підрозділів НУБіП України доповіли про перебіг освітнього процесу у своїх закладах, всі заходи проходять у плановому режимі, запевнили відсутністю суттєвих перешкод, які завадили б успішному завершення навчальному року.

  

  

     За підсумками наради Станіслав Ніколаєнко акцентував увагу на необхідності дотримання колективами правил протидії COVID-19, наголосив, що головне завдання кожного керівника, у цей непростий час, зберегти здоров’я кожного викладача. Особливу увагу ректор звернув на процес підготовки випускників коледжів до складання ЗНО. Окреслив найголовніші завдання для директорів відокремлених підрозділів по вирішенню нагальних питань, пов’язаних із фінансуванням навчальних закладів, зокрема в частині оплати за комунальні послуги та енергоносії, учасники наради отримали низку доручень ректора для додаткового пошуку шляхів вирішення окремих проблем.


Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook