Триває щорічна планова закупівля приладів та обладнання для освітнього процесу

16 листопада 2020 року
     В рамках щорічної планової закупівлі приладів та обладнання для освітнього процесу, що проходять під пильним оком ректора Університету Станіслава Ніколаєнка та проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, було закуплено та передано для студентів та викладачів факультету землевпорядкування новітнє геодезичне обладнання на суму понад 300 тисяч гривень.

     Таку потужну інвестицію у практичне навчання студентів й максимальне наближення до умов роботи в полі ініціював, ще в літній період, декан факультету Тарас Євсюков, а ось в листопаді Університет вже отримав сучасні двочастостні, мультифункціональні GNSS приймачі зі SMART планшетом та широкомасштабними функціями.
     За допомогою комплекту GNSS приймачів ElNav і70 та ElNav ESR50 студенти факультету землевпорядкування, отримають можливість здійснювати топографо-геодезичні вишукування з точністю не менше 3-5 мм ± 1ррм в режимі реального часу.

     Безумовно, опанування теоретичних знань є важливим завданням для майбутнього фахівця. Проте, роботодавці завжди акцентують увагу не лише на теорії, але й на практичному досвіді, - вищезазначені геодезичні прилади широко використовуються у практичній діяльності тобто, дозволять опанувати практичні навики для студентів.

Анна Діченко,
фахівець відділу маркетингу та профорієнтації

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook