Звіти аспірантів в онлайн режимі на засіданні кафедри терапії і клінічної діагностики

12 листопада 2020 року

 10 листопада 2020 року о 13-00 відбулося засідання кафедри терапії і клінічної діагностики, одним із головних питань порядку денного на якому було заслуховування звітів аспірантів денної форми навчання третього рівня вищої освіти (здобувачів ступеня доктора філософії) зі спеціальності 211 – Ветеринарна медицина щодо виконання ними індивідуальних планів навчання в аспірантурі НУБіП України. Засідання було проведено в режимі онлайн з використанням Cisco Webex.

Зокрема звітували аспіранти за третій рік навчання: М.М. Кощавка (науковий керівник – професор д.б.н., академік НААН України М.І. Цвіліховський), Ю.В. Трохимчук (науковий керівник – д.вет.н., доцент Н.Г. Грушанська), за другий рік М.С. Великанова (науковий керівник – професор д.б.н., академік НААН України М.І. Цвіліховський) та за перший рік: В.О. Біленький (науковий керівник – д.вет.н., доцент Н.Г. Грушанська) і Р.П. Сіренко (науковий керівник – професор д.б.н., академік НААН України М.І. Цвіліховський).
Після заслуховування доповідей аспірантів щодо виконання ними індивідуальних планів їм було задано низку питань, а також відбулося жваве обговорення відповідних звітів.
Враховуючи представлені аспірантами звіти, а також відгуки їх наукових керівників, колективом кафедри терапії і клінічної діагностики було одноголосно ухвалено, що всі здобувачі наукового ступеня доктора філософії виконали індивідуальні плани за підзвітний період і можуть були рекомендовані до атестації на засіданні НДІ здоров’я тварин НУБіП України.
 Завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики В.М. Костенко
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook