Студентська збірна НУБіП України з чирлідингу здобула путівки на чемпіонат Європи

9 листопада 2020 року
     31 жовтня 2020 року відбувся онлайн Чемпіонат України з чирлідингу та чирспорту «UCC 2020». Дівчата зі студентської збірної НУБіП України з чирлідингу під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання Наталії Крупко посіли 1 місце в номінації «Cheer Dans Show».

     Команда у складі: Марії Мартинової (факультет тваринництва та водних біоресурсів), Анжеліки Кошевої (факультет аграрного менеджменту), Яни Адамської (факультет аграрного менеджменту), Анастасії Демченко (факультет ветеринарної медицини), Дарини Салімоненко (гуманітарно-педагогічний факультет), Софії Макевич та Ванесси Гебре (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології) підкорила суддів своїм граційним виступом і набрала найвищу суму балів – 220!

     Також, 20 жовтня 2020 року два наших дуети: Дарина Салімоненко і Марія Столенко (гуманітарно-педагогічний факультет) та Діана Форотинська (гуманітарно-педагогічний факультет) і Анастасія Демченко (факультет ветеринарної медицини) взяли участь в онлайн Чемпіонаті України з чирлідингу «Doubles UCC 2020». Цей турнір був відбірковим на Чемпіонат Європи з чирлідингу, який відбудеться в прямому ефірі 8 листопада 2020 року. Обидва дуети виступили відмінно та здобули запрошення на міжнародні змагання.

Вітаємо наших спортсменок і їх тренера зі здобутими нагородами та бажаємо успішного виступу на Чемпіонат Європи.


Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook