Вітаємо доцента кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Ларису Кладницьку з успішним захистом докторської дисертації!

6 листопада 2020, 7:57
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

 Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого щиро вітає доцента Ларису Кладницьку з успішним захистом докторської дисертації!


Прилюдний захист дисертації Кладницької Лариси Володимирівни «Морфофункціональні властивості стовбурових клітин та їх вплив на пухлинний процес», поданої на здобуття наукового ступеня доктора ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.02 «Патологія, онкологія і морфологія тварин», відбувся 05 листопада 2020 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.03.
 



Науковий консультант – доктор ветеринарних наук, професор, академік НААН, професор кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Національного університету біоресурсів і природокористування України Мазуркевич Анатолій Йосипович.
Офіційні опоненти: доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Коцюмбас Галина Іванівна; доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри анатомії і гістології Поліського національного університету Горальський Леонід Петрович і доктор ветеринарних наук, професор, заступник директора з наукової роботи Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів Клестова Зінаїда Сергіївна.
За результатами виступу дисертантки, заданих питань та відповідей на них, оцінки наукового консультанта, офіційних і неофіційнитх опонентів спеціалізована вчена рада ордностайно присудила нашій колезі науковий ступінь доктора ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.02 «Патологія, онкологія і морфологія тварин».
Бажаємо шановній Ларисі Володимирівні нових досягнень у науці, талановитих учнів, міцного здоров'я, родинного щастя.

 


Разом з Ларисою Володимирівною на сесії спеціалізованої вченої ради докторські ступені отримали й наші колеги: доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Голопура Сергій Іванович і доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касяненка Мазуркевич Тетяна Анатоліївна. Кандидатом ветеринарних наук стала Ковпак Оксана Сергіївна. Ми радіємо такому значному науковому поповненню та бажаємо всім, зокрема і науковим консультантам, здійснення задуманого як у науці, так і в особистому житті.

Віктор Томчук, 
завідувач кафедри, професор

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook