Тонкощі перебігу дистанційного навчання на кафедрі англійської філології зі студентами перших курсів

6 листопада 2020, 12:00

Навчальний рік для перших курсів цього року видався не таким як зазвичай. Не встигли студенти звикнути до аудиторного навчання в університеті і відчути всі радощі студентського життя на собі, як треба було вже повертатись додому, звідки вони і виходять зараз на зв'язок.
Онлайн-заняття це вже не феномен, але й досі залишається як для студентів, так і викладачів досить незвичним форматом. Тому, викладач докладає більше зусиль, щоб не втратити інтерес студентів і долучити до роботи кожного. І можна з повною впевненістю сказати, що викладачі кафедри англійської філології можуть зацікавити студентів не лише в аудиторії, але й онлайн.
 

Студенти на парах з викладачем Лунгу Ю. К. інколи влаштовують дискусії на запропоновану викладачем тему в Zoom. Студенти об’єднуються в групи і висловлюють свою точку зору англійською мовою. Це до вподоби студентам, тому що вони можуть сказати те, що думають, бо не існує правильної або неправильної відповіді. Також, через те, що студенти не дуже булі знайомі зі святом Halloween, вони подивились невелике відео, про те, як воно започатковувалось, а потім мали змогу поділитися своїми враженнями щодо цього свята.

 

Старший викладач Ренська І. І. окрім Zoom ще використовує платформу MyEnglishLab для роботи з workbook онлайн. Також письмові завдання надсилаються на E-learn. Зв’язок з викладачем відбувається через електрону пошту або Viber.
 

Група студентів разом з викладачем англійської мови Сухомлин О. А. у процесі проведення онлайн занять обговорили питання щодо ситуації коронавірусу у світі та в Україні а також його  вплив на економічний стан країни: зупинка виробництва, припинення надання послуг у сфері обслуговування, практично повне завмирання туристичного бізнесу. Кожний студент мав змогу висловити власну точку зору щодо обговорюваного питання та зробити порівняльний аналіз, як країни всього світу, зокрема Україна, планують подолати  кризу.
 

Старший викладач Харчук Н. С. підкреслила, що студенти 1 курсу факультету аграрного менеджменту, спеціальності «Менеджмент» і студенти гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності «Психологія» ставляться відповідально до відвідування пар та виконання всіх завдань в E-learn. Дистанційне навчання, хоч і відрізняється від навчання в аудиторіях, викладачі кафедри англійської філології докладають максимальних зусиль, щоб якість навчального процесу не страждала. І їм це цілком вдається.

Юлія Лунгу,
асистент кафедри англійської філології
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook