Онлайн лекції з дисципліни «Основи ветеринарії» на платформі Cisco Webex проводяться своєчасно

5 листопада 2020, 9:10

Згідно затвердженого Вченою радою НУБіП України графіку освітнього процесу на І семестр 2020-2021 н.р., а також з урахуванням епідеміологічної ситуації в України та умов адаптивного карантину, викладання дисциплін науково-педагогічними працівниками кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин відбувається згідно розкладу занять у дистанційній формі.
Так, доцентом Ю.В. Жуком для студентів 2 курсу скороченого терміну навчання факультету тваринництва та водних біоресурсів (спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва») щосереди дистанційно, з використанням платформи Cisco Webex, проводяться лекції з дисципліни «Основи ветеринарії». До кожної теми лекції підготовлені цікаві та унаочнені презентації. Під час лекції відбувається постійне спілкування лектора із студентами.

Поряд з цим, проводяться лабораторні заняття з дисципліни «Основи ветеринарії» з використанням навчального порталу Elern (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2222 ).

 

Олександр Вальчук,
завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook