ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ: СТАРИЙ НОВИЙ ДОСВІД

30 жовтня 2020 року

Студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» в умовах пандемії набувають нового старого досвіду, продовжуючи дистанційно вивчення дисципліни «Історія української державності». Безперечно, навчання у закладі вищої освіти онлайн все ж таки відрізняється від аналогічного навчання у школі. Власне тут приходиться більше уваги приділяти самовдаосконаленню через самостійну роботу.Завдяки навчальному порталу Еlearn вони знайомлять із теоретичним матеріалом та його візуалізацією, мають змогу розширити свої знання з курсу шляхом перегляду додаткового матеріалу з мережі Інтернет, що пропонує ресурс гіперпосилання. Виконують творчі завдання та готуються до підсумкової модульної атестації. Також згідно навчального розкладу тривають пари на платформі Zoom.  

Під час дистанційного навчання студенти четвертого курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» опановують дисципліну «Актуальні проблеми міжнародних відносин в Азії. Африці та Латинській Америці» через навчальний портал Еlearn. Вони мають змогу переглянути лекційний матеріал як у текстовому форматі, так і презентаційному; ознайомитися із додатковою інформацією у мережі Інтернет через гіперпосилання. Під час онлайн-зустрічей посередництвом Zoom ведеться активна дискусія із проблемних питань курсу з обов’язковим застосуванням презентаційного матеріалу.

Варто відмітити, що активність студенти проявляють не лише у момент фактичного часу аудиторного заняття, але часто й поза ним. Звичайно, формат навчання на дистанції має свої труднощі, у тому числі й психологічного характеру. Проте, не втрачаємо надії на зустрічі в навчальних аудиторія у найближчий час.

Людмила Лановюк
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook